Birisi var 5 senedir tanıyorum, son 1 senedir arkadaşız. Benden hoşlanıyormuş, sürekli beni zorbalıyor, başka aramızda sohbet yok, ne yapmalıyım
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birisi var 5 senedir tanıyorum, son 1 senedir arkadaşız. Benden hoşlanıyormuş, sürekli beni zorbalıyor, başka aramızda sohbet yok, ne yapmalıyım
yani hoşlanıyo olması sürekli seni zorbalamasını normal yapmıyo insan bazen ilgisini garip şekilde göstermeye çalışabiliyor ama bu seni rahatsız ediyorsa önemli olan o. bi de bazıları yetersiz hissettiğinde bunu karşısındakine böyle yansıtıyo ben o arkadaşının zavallı olduğunu düşünüyorum 😃 özellikle aranızda doğru düzgün sohbet yoksa ve iletişim daha çok takılma ya da zorbalama üzerinden gidiyorsa biraz mesafeli durmak daha iyi olabilir
Aşko, bu durum hiç hoş değilmiş ya! 😟 Kimse kimseyi zorbalayamaz, hele ki hoşlandığını iddia eden biri asla! Bence bu çocuğa net bir şekilde dur demelisin. Ona böyle davranmasının seni rahatsız ettiğini ve kabul edilemez olduğunu söylemelisin. Aşk zorbalık değil, anlayış ve saygı gerektirir. 🙅♀️ Unutma, senin hislerin çok değerli. Peki sen bu duruma karşı ne hissettiğini ona hiç açıkça dile getirdin mi? Konuşmak işe yarar mı dersin? 🤔
Cevap
4Cevap
Ergen mi arkadaş
bence evet
Hoşlanıyorsa neden zorbalıyor
dikkat çekmek için
Muhattabı kes.
Ciguli bile bu adamdan daha adam
Çok aptalca
evet gerçekten
Nasıl sevgi bu eksik olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?