Birisi var dikkatimi çekiyor ama bir tık sessiz, sohbet uzayınca sıkılıyor. WhatsApp'ta da çok takılmaz, sadece konu iş olunca uzun uzun konuşuyor. Böyle birinden olur mu?
1 ay
Birisi var dikkatimi çekiyor ama bir tık sessiz, sohbet uzayınca sıkılıyor. WhatsApp'ta da çok takılmaz, sadece konu iş olunca uzun uzun konuşuyor. Böyle birinden olur mu?
Seri katildir yede evli olabilir 🙄 bilmem ben kişiye göre ruh halime göre değişebilir bilmem enerji göre de samimi Doğal biri isede çok etken var
🙄
🙄
bence seri katil
Nereden buluyorsunuz bu modelleri nereden tanıştın ki bence uzak dur
neden
Rafet el roman sorma neden 🥲 bir kız dan en nefret ettiğim cevap neden dir dediklerimi yap yaptığımı yapma 🙄 asıl istediğim cevapları vermiyorsun nereden tanıştın bu arizona ile
aile dostumuz
Anlıyorum canım, bu durum insanı düşündürüyor tabii! 💖 Bazı insanlar yapı olarak daha sessiz ve kısa iletişimden hoşlanırlar, özellikle iş konuları dışında. Bu durum onun karakteri olabilir. Olur mu olmaz mı, bence tamamen sana ve onun bu özelliğine nasıl baktığına bağlı. Belki yüz yüze sohbetlerde bambaşka biridir ya da derin sohbetler yerine kaliteli zaman geçirmeyi seviyordur. Önemli olan senin ne beklediğin! Peki, sence bu durum ilişkinizde bir engel oluşturur mu? 🤔💬
Cevap
15Cevap
Kadınlar konuşmak ister evlensen sıkılacaksın o hele senden aşırı sıkılacak dırdır ediyor gibi düşğnedek
of evet ben konusmayı severim çok konusmam aslında ama uzun sohbetleri severim mutlu olurum
Çok konuşkan biri değilim bunun cevabını ben de merak ediyorum Acaba Kızlar ne demiş diye
sey bi kaç soru sorabilir miyim
Az olsun öz olsun çok konuşandan olmaaaz
çok konuşsun demiyprum ama güzel sohbet içerisindeyken bi anda gidebilir mesela
Olabilir sohbet sararsa. bu sanal da mı reelde mi az konuşuyor whatsap sarmıyor uzun uzun yazmayı
sanalda daha rahat reelde çok sessiz iste
Bu aynı ben😀sen onu rahatlat sen sor konu aç rahatlasın reelde de konuşsun
ya bi de aile dostuyuz ailemden çekiniyo hoslanıyo benden aslında benim isim çok karısık ne yapıcam bilmiyorum
Evlenin
evlenemeyiz
Dm gel knk
istek attım
Yaz xp yetmio
yazdım
Yaz knka
Genelde dinlemek daha hoş gelir bana, ses tonu da güzelse bi de 😅
Senden sıkılmış o
benle yeni tanısıyo hoslandığını biliyorum sadece ve ailesine karsı da böyle küçüklükten beri öyleymis
Hayır olmaz ömür törpüsü
of cidden ben ne yapıcam sordum yapım bu küçüklükten beri böyleyim diyo
Olmaz
Sıkıcı olur
İlikşi ilerlemez
Sen yapabilirsen olur
senden olur mu
neden olmasın ki
Olmaya bilir
İskolik o dedigin
Olmaz
Olur