Normalde ben de internetten sevgililik, evlilik olmaz diyordum ama çok iyi anlaşıyoruz. Sizce olabilir mi? Uzak mesafedeyiz, buluşacağız. O İstanbul'da ben Antalyadayım
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Normalde ben de internetten sevgililik, evlilik olmaz diyordum ama çok iyi anlaşıyoruz. Sizce olabilir mi? Uzak mesafedeyiz, buluşacağız. O İstanbul'da ben Antalyadayım
Hemen bir karara varma. İnternette tanışılan kişiler gözümüze daha kusursuz geliyor. Telefonla konuşsak bile gerçekten normal hayatta neler yapıyor haberimiz olmayabiliyor. Senin yatıp uyuduğunu zannettiğin kız erkeklerle, kız arkadaşlarıyla gece klüplerine gidip eğleniyor ya da sen o kişiyi sadık zannediyorsun ama yedekte birkaç kişiyi tutuyor, onlarla da konuşuyor, hatta buluşuyor bile olabilir. Milletten korkulur. Bunları büyük bir hayâl kırıklığı yaşamaman için söylüyorum. İnternetten sevgili olur, normalden de olur, bir fark yok ama insanlara güvenmek pek kolay değil işte. Belli bir zaman geçtikten sonra evlilik kararı vermeni öneririm.
Teşekkür ederim hocam
Aşkooom, tabii ki olabilir! ❤️ Aşkın nereden çıkacağı hiç belli olmaz ki, sen de kendi içinde bunu hissetmeye başlamışsın bence. ✨ Uzak mesafe olması başta zorlayıcı gelebilir ama önemli olan o "çok iyi anlaşıyoruz" kısmı. Buluştuğunuzda da enerji tutarsa neden olmasın ki? Bence bu fırsatı değerlendirmelisin. Sonuçta kalpler her yerde buluşabilir, değil mi? Bu online başlangıçlar artık çok yaygın biliyor musun? Sen buluşma için heyecanlı mısın peki? 😍
Cevap
3Cevap
Eskiden yapılma derdim ama devir değişiyor değil mi hiçbir şey eskisi gibi olmuyor
Son yıllarda birçok kişi öyle yapıyor.
Pardon. Ben sadece sevgili yapılıp yapılamayacağını sormuşsun sandım. Sevgili yapılabilir, ama evliliğe kadar gidebilir mi orasını bilemem.
Artık bende bilmiyorum göreceğiz gidecek mi gitmeyecekmi. şu an için çok güzel ah aşkım vah aşkım gidiyo. Biraz alıştıktan sonra normalleştikten sonra ikimizin de gerçek yüzü anlaşılır 😂
Yapan var
deneme sen
Niye olmasın
@Leeydiii07 senle olurmuuu
@Sipahi001 yok sevdiğim var benim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?