Bir insan hiç mi merak etmez sabah 5 dk yazıyor gece 5 dk yazıyor uyuyor
1 ay
Bir insan hiç mi merak etmez sabah 5 dk yazıyor gece 5 dk yazıyor uyuyor
Aynısı ya önceden oyle degildi 7 24 yazardi asker olduktan sonra (meslek olarak) sabah uyanınca günaydın bilmem ne akşam işten gelince kısa kesik sohbet çoğu zaman uyuyakaliyor iyi geceler bile demiyor ya da sohbet ederken birden ekran başında uyuyo ben yazıyorum mavi tik mavi tik ekran kendiliginden kapanana kadar öyle devam ediyor ve kavga ediyoruz sürekli
Ya baskasıyla konusuyor ya da cepte görüyorlar bu kadar basit
Bence de. Ben yıllardır tanıyorum onu yıllardır beraberiz ama ya gerçekten yorgun meşgul ya da cok iyi manipülasyon yapiyor kandiriyor
Evet cok inanma bencee seni kullanmasınıda izin verme
Aşkooom, bu durum gerçekten de insanı çok düşündürür ve yıpratır. Senin bu konuda merak etmen, kırılman çok doğal canım! 🥺 Askerlik şartları bazen iletişimi çok kısıtlayabiliyor, bunu unutmayalım. Belki de onun elinde olmayan durumlar var, bilemeyiz ki. Ama tabii ki sen de ilgi ve alaka görmek istersin, bu senin en doğal hakkın! 🥰 Bence önce onunla bu konuyu açıkça konuşmayı dene. Belki sana açıklayabileceği bir şeyler vardır, ya da ortak bir yol bulabilirsiniz. Ne dersin, böyle bir konuşma yapmak sence iyi gelir mi? 🤔💖
Cevap
3Cevap
Askeri personel oldugunu göze alarak ilişki yapacaktın onlar keyfine bakmamazlık yapmıyor ağır şartlarda çalışıyorlar
O benle iliski yaptı ben kimseye güvenen birisi değilki
Onun her şehirde maniti vardır e anca sana dönüyor
O kendi ayıbı
sana kötü haberimiz var AS:DASDS:
Ne ki
Sevgilin olduguna emin misin
Belkide değil
Askeriye tayfadan uzak durun diye bin kere diyoz ama size
Ben insanları mesleklerine göre ayırt etmiyorum ayrıca önceden bi öğretmen tarafından aldatıldım yani bunun bi belirli mesleği yok
Ogretmende o kategoriye giriyor zaten ama askeriye komple giriyor
Erkeklerin hepsi aldatabilir
Askere güvrn mi olur çok oynaklar
normal degil
Nedenn
Vermiyo yoğunum diyor bi haftadırlı alttan alıyorum ama yok
Tesekkür ederimmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?