Toksik bir ilişkiyi, çok sevdiğin ama olmayacağını bildiğin birini suçlamadan nasıl unutabilirim?

Ben gerçekten çok seviyorum. Kopunca canım aşırı yanıyor ama ilişki içindeyken de mutlu olamıyorum. Sürekli ilgisizlik, kırgınlık, belirsizlik… Sanki ne birlikte olabiliyoruz ne tamamen ayrı kalabiliyoruz. Sürekli ayrılıkta bi süre sonra dönüyor ama ilişki içinde günlerce yazmıyor, başkalarıyla konuşuyor bana değer vermiyor

Üstelik sonu da olmayan bir ilişki, başlarda ne vaatler verdi ev aldım ciddiyim dedi ama 2 yıldır hiçbir şey yok. Bu yüzden kendimi uzak tutmaya çalışıyorum ama kalbim asla ikna olmuyor. Yine ayrıldım ama engellemedim çünkü tamamen silmeye gücüm yetmedi. Arada yazdık birbirimize ama çok etkileniyorum seviyorum ama dalga geçiyor gibi benle oynamasın diye de teslim olmaktan korkuyorum ondan güven duyamıyorum ona
İnsan çok sevdiği ama olmayacağını düşündüğü birini kendini suçlamadan nasıl unutabilir? Mantıklı düşünmeyi nasıl başarabilir? Çünkü çevremde herkes “ondan olmaz” diyor ama kalbim hâlâ bırakmıyor…
Toksik bir ilişkiyi, çok sevdiğin ama olmayacağını bildiğin birini suçlamadan nasıl unutabilirim?