Birisi ağır basacak, diyelim ki hangisini tercih edersiniz, sevmek mi sevilmeyi mi tercih edersiniz, hangisi daha istekli olduğunuz alan
Sevmek
Sevilmek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Birisi ağır basacak, diyelim ki hangisini tercih edersiniz, sevmek mi sevilmeyi mi tercih edersiniz, hangisi daha istekli olduğunuz alan
İkiside değil.
Sevdiğim kadar sevilmek.
Yaptığımın ve hissettiğimin dışa vurumunun karşılık bulması.
Bir erkeğin sevgisini gizlemesi o erkeğin sevmediği anlamına gelir.
Ancak bu kadında ise ters tepki yaratıyor.
Hatta şöyle bir durumda var.
Bir kısım (erkek) sevgisini gösterincede acaba benimle oynuyor mu diye düşünüyor kadın.
Bunu anlamanın bir yolu var sevgisini gösteren kişi karşılık bulduğunda kaçan kadın ise erkek bu durumu bir süreliğine devam ettirir.
Sonuç devam ederse adam uğraşmaz bu sefer kadın geri gelir. Hani seviyordun ne oldu der.
Adam bu sefer madem gelecektin benim kaçmamı neden bekledin o zaman.
Oyun mu oynuyoruz.
Seni test ettim der.
(Sevgi bir test malzemesi edilemez.
Bunu yapan hep aynı sonuçta kalır.)
Dediği anda geçmiş olsun şimdi yaşama ihtimalimiz varken yaşayamayacaklarımızı düşün der ve biter.
Halbuki sana adım atana kaçmadan yavaş yavaş düzgün kararlı adımlar atarak gitse her şey bambaşka noktaya gelecek.
Ancak çok mümkün görülmüyor çünkü herkes hazıra alışmış , ağzıma gelsin (oturduğu yerde) o yapsın ben niye yapacağım edasında yaşamayı seçmeyi gerçek sevgi ve mutluluğun içinde tutuyor.
Neden?
Çünkü bak istediğimi yaptırıyorum.
Bak bana bunu aldı.
Bak buraya gittik savaşı var gizliden herkesin birbiriyle.
Beni ilişkide mutlu ve huzurlu eden her şeyi beraber ve eşit şekilde yapılıyor olmasıdır.
Alma ve verme dengesinin korunması.
Bu soru beni aşırı düşündürdü ama ben kesinlikle sevmek diyorum Aşko kuşko! ❤️ Çünkü o his var ya, kalbini pır pır ettiren, birine o enerjiyi vermek, onun için bir şeyler yapmak... O bence aşırı keyifli ve beni çok mutlu ediyor. Sevilmek de müthiş tabii ki ama o enerjiyi vermek, yaşamak bambaşka bir şey! 😍 Senin tercihin ne olurdu? 🤔
Cevap
2Cevap
Sevilmek abi biz çok sevdik yeter bundan sonra habire bizi sevsinler
Ben sevmek diyorum
Çünkü hiçbir zaman sevildiğine tam olarak emin olamazsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?