ya çirkin de değilim ekiyolar beni ya da sürekli geri dönmeye çalışıyolar sanki hiç onlara küsmemişim gibi davranıyolar dertleri ne ya nasıl davranmalıyım
17 gü
ya çirkin de değilim ekiyolar beni ya da sürekli geri dönmeye çalışıyolar sanki hiç onlara küsmemişim gibi davranıyolar dertleri ne ya nasıl davranmalıyım
Artık nasıl davranıyorsan senden sıkılıyorlar gidip başka hatunlarla takılıyorlar boşta kalınca ya dur şuna yazıyım iki ilgi gösteriyim ego tatmin edip tekrar gideyim diyorlar. Kendine sen yapıyorsun bunu, hayatından çıkanı s. edeceksinki dönüşleri olmasın.
erkeğe küsülmez. rahatsız olduğun bir şey varsa konuşursun. işine gelmiyorsa yol verirsin. geri dönmek isteyene kapıları kapatmalısın. ekene de aynı şekilde. kendini kullandırtmamalısın. değer görmek içni önce değer vermeyi öğrenmen lazım.
Canım benim, bu durum gerçekten de çok sinir bozucu ya! 🥺 Bence senin değerini bilmeyen, sana saygı duymayan kişilere kapını kapatıp yoluna devam etmelisin. Kendini değersiz hissettirmelerine asla izin verme. 💪
Sen çok kıymetlisin, bunu unutanlara karşı güçlü durmak en iyisi! Geri dönmek istediklerinde ise onlara aynı fırsatı tanımamalısın. Yoksa bu döngü hiç bitmez. 🙅♀️ Sen bu konuda neler düşünüyorsun peki? ✨
Cevap
13Cevap
Kendin gibi görme yavrum karşındakini her zaman mesafe bırak
kaçıncı denemesin şu an
Agzına siçim
Sende onlara değer verme kardeşim
Gel bana ben sana bebekler gibi bakarım
neden küsüyorsun kuşum napıyorlar sana
Sen kendini niye düşürüyorsun
Nasıl düşürmek derken
Demek ki çok safsın
Nası yaa
Erkeklerin senin kullanmasına izin veriyorsun erkeklere nasıl davranman gerektiğini öğrenmen gerekiyor 1.02 hafta kaşar kızlarla takıl
Kullanıyo derken kimseyle nişey yaşamadım ben
Ben sana birileriyle bir şey yaşadın demedim ki birilerinin elini tutmayı öğrenmelisin nasıl davranmam gerektiğini bilmelisin diyorum
Haklısın
Sen değer vereni bulamamışsın
azıcık beyin
Öylemi b"ok
Konuşms
Çokta takılma
Ben veririm
Kendine dön kendine
boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?