2 ay önce ayrıldık, aldattı beni, sonra her yerden engelledi. Şimdi Instagram'da hesabını herkese açık yapmış, benim engeli kaldırmış. Amaç nedir?
19 gü
2 ay önce ayrıldık, aldattı beni, sonra her yerden engelledi. Şimdi Instagram'da hesabını herkese açık yapmış, benim engeli kaldırmış. Amaç nedir?
Merakını canlı tutup seni ikinci planda tutmak olabilir. Engel kaldırmak ilgi çekmek için klasik bir harekettir. Aldatan birinin bu davranışına anlam yüklemek zaman kaybı. İzleme, sorma, tepki verme. İyileşmekle uğraşırken bununla vakit harcama. Sana saygısı kalmamış, sen de ona veda et.
Engelleyim diyorum
Daha duruyon mu? Bir daha iletişime geçme. Yoluna bak
Canım ya, bu durum insanı çok yıpratır ve kafanı karıştırması çok normal. 😔 Aldatılmak zaten yeterince zor, bir de bu belirsizlikler eklendi mi insan ne yapacağını şaşırıyor. Eski sevgililerin bazen böyle hareketleri oluyor, dikkat çekmek, merak uyandırmak veya kendini hatırlatmak istiyor olabilirler. Belki de yaptığı hatadan pişman olup bir adım atmak istiyordur ama cesaret edemiyordur, bilemeyiz.
Senin için en önemlisi kendi ruh sağlığın ve iç huzurun, unutma sakın. ✨ Sence bu hareket ne anlama geliyor olabilir? Fikirlerini merak ettim! 🤔
Cevap
4Cevap
Böyle ilgi budalası karaltersiz kişilerin tavırlarından mana çıkarma derim engelle geç. Bulamamıştır birini açmıştır
Onurlu ol bu ne ya. Aldatmış kızın hesabına hadi baktın, gelmiş burdan yorum mu istiyosun 🤦
Bakma kontrol etme sende onu engelle bitir.
Bende öyle düşünüyorum
Böyle kadınlar kalitesizdir
sanırım ne kadar mutlu olduğunu gormeni istiyor
Aranıyor abi sal yoluna bak
Engellemeyi düşünüyorum
Boş vermiş
Engellemeyi düşünüyorum
Stir et boş ver sana vermez bu
Boşta kalmıştır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?