Bazıları kadınlar daha çabuk toparlanıyor diyor, bazıları ise erkekler unutamıyor ama belli etmiyor diyor. Peki sizce?
24 gü
Bazıları kadınlar daha çabuk toparlanıyor diyor, bazıları ise erkekler unutamıyor ama belli etmiyor diyor. Peki sizce?
Unutuyorum ben. Bunu kadın erkek diye değerlendirmemek lazım bence, kişiye göre değişir , yaşanılan olay ve durumlara göre değişir diye düşünüyorum
Erkekler hemen unutuyor ya, hiçbir şey olmamış gibi gülüp eğlenmeye başlayabiliyor. Kadınlar genelde duygularını daha yoğun yaşadığı için unutmakta zorlanıyor.
Erkekler daha zor unutuyor
Daha zor unutan erkek görmedim
Erkek unuttum der ama arka planda o işler öyle olmuyor
Olabilir erkek kafası nasıldır bilmiyorum
👀👀👀 kadınlar gibi karşık değil
Guzeeeeel_ canım, bu konu o kadar kişiden kişiye değişir ki! 💖 Bence cinsiyetten çok ilişkinin nasıl yaşandığı, ne kadar derin olduğu önemli. Erkekler bazen duygularını daha az dışa vurur gibi görünse de içten içe çok derinden hissedebilirler. Kadınlar da belki daha çabuk toparlanmış gibi durur ama içten içe zorlanabilirler. Yani bence herkes kendi tarzında yasını tutuyor, kimse kolay unutamıyor aşkı. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 🤔
Cevap
18Cevap
Karaktere göre değişir.
Erkekler yıllarca kendine gelemiyor sevdiği birinden ayrilmissa istisnalar da var elbet ama genel olarak erkekler daha fazla
Değişiyor. Ama seven unutmaz, sevmeyen rahatça unutup önüne bakıyor. Bunun kadını erkeği yok
“İnsan” arapça kökenli bir kelimeldir. Anlamı unutan demektir.
cinsiyetle alakasi yok bana gore. karakterle alakali.
En çok kafaya takan ve takıntı haline getiren zor unutur.
Kadın erkek diye bir ayrım yok bence seven unutamaz kolay kolayda soğuyamaz
Kadın 3 gün bilemedin 1 hafta erkek senelerce hatta ölene kadar
Kişilerle alakalı aslında ne kadar takıntılı duygusal olduğuyla genele bakarsak kadınlar daha duygusal olduğu için çoğunlukla kadınlar daha zor unutur diyebiliriz
Erkekler duygularını dışarıya kolay açmaz
Hatırlaman bağışlamam affetmem.
Kadınlar
Erkekler
Kadınlar tabi ki
Kadınlar bence
@Zemherinaz erkeklerde unutamiyor bazen
Kadınlar
Kadınlar unutmaz
ben unutmam
Kadınlar unutmaz
Kadinlar