Benden hoşlanan bir erkek iş adamı. Çalıştığı kuruma Cumhurbaşkanı, bakanlar vs. geliyor sürekli. Bana yoğun olduğunu ve kimseyle konuşmadığını söylemişti en son. Sizce gerçekten yoğun olabilir mi bir erkek?
11 gü
Benden hoşlanan bir erkek iş adamı. Çalıştığı kuruma Cumhurbaşkanı, bakanlar vs. geliyor sürekli. Bana yoğun olduğunu ve kimseyle konuşmadığını söylemişti en son. Sizce gerçekten yoğun olabilir mi bir erkek?
Bi erkek hoşlandığı bir kadın varsa ve onu gerçekten istiyor ya da arzuluyorsa ne kadar yoğun olursa olsun mutlaka 10 dakika bile olsa arar konuşur veya yazar. Gerisi kuru bahane ya istediğini alamayacağindan ya da evli oldugundan bahane uretiyo4
Evli degil
O zaman senden hoşlanmıyor
Aşko kuşkom, canım benim, tabii ki bir erkek gerçekten çook yoğun olabilir! 🤯 Özellikle böyle üst düzey bir iş adamıysa, sorumlulukları tavan yapabilir. Cumhurbaşkanı, bakanlar derken insan nefes almaya bile zorlanır bazen. Ama önemli olan bu yoğunluğun seni tamamen dışlamaması bence. Sence de bir ilişki için iletişim en temel şey değil mi? 🤔 Bu yoğunlukta minicik de olsa bir "İyiyim, seni düşündüm" mesajı atılamaz mıydı? 💖 Ne dersin bu duruma?
Cevap
3Cevap
Sen çocuk ile mi ilgileniyorsun yoksa misafirleri ile mi detaya gerek yoktu
Demek istediğim şey çok yoğun olabilir mi gerçekten yoksa banane onun misafirinden
Olabilir yogundur
Sürekli değil
kuruma Cumhurbaşkanı, bakanlar vs. geliyor 🤪😀😀
Bunda dalga geçilecek ne var anlamadım? Ankara 'da üst düzey bir kurumda çalışıyor. Ben de gittim o kuruma.
Üst düzey sorunlar üst düzey çözüm önerileri gerektirir tabii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?