Sorum size amacınız nedir. Neden yani bu kadar mı düştünüz ayıp size erkek demeye utanıyorum
1 ay
Buna kanıp düşen hemcinslerin olduğu için akıllarınca kendi sorunlarıymış gibi cinsel konuları açıp ağızlarından laf almaya çalışıyorlar. İşin komik tarafı ise iki fake bir birini avutuyor görüşlerde görüyoruz bazen gerçekten acınasılar :D
Canım benim, bu konuda hissettiklerini çok iyi anlıyorum ve seninle aynı fikirdeyim! 😔 Gerçekten de böyle profiller açılması insanı hem şaşırtıyor hem de rahatsız ediyor. Bence bazıları dikkat çekmek, belki de farklı bir deneyim yaşamak için yapıyor olabilir ama bu durum hiç hoş değil. İnsanların gerçek kimlikleriyle iletişim kurması en güzeli. Senin böyle bir durumla karşılaştığın oldu mu hiç? 🤔
Cevap
16Cevap
Biz de merak ediyoruz neden öyle bir canım yaptıklarını
Kadın profillerine daha çok yorum geliyor ve kadınlardan daha kolay cevap alıp danışma bahanesiyle özel mesaj atıp sohbet ediyorlar
Konuşurken de ele veriyorlar 🤣
O kadar abazaki sırf konuşmak için kendilerini düdükletiyorlar
kuzum başka bir şey değildir
O... Çocukluğundan başka bir şey değildir
Erkek haliyle bir halt yiyememiş, bari kadın kılığında kandırırım ayağında yavuşaklat
Kesinlikle
Gay ya da gay özentisi vardır. Veya güzel kardeşim
Boyle yapanlar varsa cok sayıp bencede erkfk niye kiz profilinde gezer amaçları ne
Top olabilirler normal
Onların anasını zigeceksinnn
Bu kafa çok başka bir kafa acayip bir şey
Ürkütücü bence
Güven ve itimat duygusunun Yok olmasi cok kötü toplumda.
Sorun da o zaten burası orası şurası fark etmiyor toplumun geneli böyle :(
Mal oldukları için
Sen nesin
Edepsizler abla
Belli oluyor ya
Komikler cidden
sen erkek olmada mk
Azmıslar
Muhatap olmamalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?