Flörtüm buluşmada prenses gibi davranıp mesajlarda yok sayınca ne yapmalıyım?

Yaklaşık üç aydır konuşuyoruz. Haftada bir veya iki buluşuyoruz. Buluşmalarda bana prensesmişim gibi davranıyor, bağcıklarımı bağlıyor, elimi öpüyor, ailem hakkında sık sık soru soruyor, gelecek planlarından bahsediyor, benim ödevime yardım ediyor (ciddi anlamda yardım ediyor), cömert davranıyor ama eve gittikten sonra mesajlarıma bakmamaya başlıyor. Minimum 4 saat sonra napıyon mesajıma cevap veriyor. Bahanesi ise benim yapım böyle, mesajlaşmayı yapamıyorum oluyor. Ama sadece mesajlaşma değil. Hiç sesli de konuşmuyor benle. Aramıyor. Bahanesi ise yurtta odanın dolu olmasıymış, çekiniyormuş. Sadece buluşmadan buluşmaya iletişim kurduğumuz için onun bana aşkım demesi bile bana yapmacık geliyor. Sevgili olmak istiyor ama ben kendisine sevgilim diyecek kadar alışmadım bile? Ödevleri var biliyorum, okuduğu bölüm çok zor. Benden başka biriyle çıkmadığını da biliyorum. (Hackleme yeteneklerimle) Ama bu mesajıma bakmama olayı beni ikilemde bırakıyor, çok hoşlanıyorum ondan ama böyle devam eder mi bilmiyorum, bana akıl verin lütfen

Flörtüm buluşmada prenses gibi davranıp mesajlarda yok sayınca ne yapmalıyım?