Hani yıllardır ayrıl barış toksik ilişki olur anlarım numara silinmez ama onun dışında neden numara silmiyorsunuz yani amaç ne
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hani yıllardır ayrıl barış toksik ilişki olur anlarım numara silinmez ama onun dışında neden numara silmiyorsunuz yani amaç ne
Cevap
9Cevap
Bazen kimin aradiğini görmek için silmeyiz yanlışlıkla açmayalım diye durur öyle
Üfff çok saçma bir sebepppp
O an ki duruma bağlı olan bi şey aradaki geçen olaylara bağlı mantıklı düşünen biri için güzel bi sebep genel anlamda söyledim ben bunu sedece bayanlar için demedim
Konuştuğun kızın numarasını silsende s
Numaranın sonunu hatırlarsın heralde açmazsın dimi diğerleri kalsa da olur silinsede ama benim bahsettiğim genel olan değil
Evet gerçekten sevdiyse. Silmezsin yıllarca nefret edip sinirle silersin numara aklında kalır zaten ömür boyu
Ben direk silerim dünyanın. En güzel kadını olsun yine de silerim. Takmam
Helal sana
Yapım böyle beni istemeyen ile niye ugraşayım
Dimi işte
Normal bu bence
Lazım olursa çakarım diye
O ne be
Hiçbir sebebi yok, silmek için uğraşıyorum
Bir tıkla siliniyor nasıl uğraşmıyorsunuz bide o kişi sanıcak hâlâ beni seviyor gurur yapın silin aklınız varsa
Cidden aklıma hiç gelmedi
Nasıl gelmedi yaa bence hâlâ ilgisi var konuşmak istiyor niye tutar ki numarayı diye akla geliyor yani git sil ilgin yoksa ne onu umutlandır nede kendini küçük düşür
Gerçekten anlam yükleme
Ben yüklemiyorum zaten her sebepten olabilir belki açık kapı bırakmak belki boşta kalırım yazarım belki silmek için bile uğraşmamış olabilir ama her ne sebep olursa olsun iyi bir şey olmadığı sürece silin abi
Şimdiye dek silmedim erkek ya da kız numarası durur herkesin
Lazım olur koy cebine ))
Gidince sana da bir tane koyar sonra görürsün
Nasıl koyacak kalın mı acaba
Görcen işte dene bi
Tamam bi yaz deneyelim bunu
Niye sileyim ki
Niye silmeyesin bitmiş gitmiş
Lazım olur diye
Neden işte lazım olsun
Her zaman isteriz svsmeyi ondan
O zaman yazın yazmacaksanızda silin
Cesaret edemeyebilir ama
Erkekler de cesaret edemeyecekse ohooo
Senin durumunu tam bilmiyor olabilir
O zaman silsin
Sen de istiyorsun anlaşılan
Ya isteyip istememem önemli değil bu saatten sonra ben bozdum gibi bir şey zaten yazmadı sonrada bende yazmadım 1 aya yakın oluyor konuşmuyoruz ama numaramıda silmiyor öyle çok bir geçmişimizde olmadı kendisiyle 4 kere falan buluştuk
Çok eski değil yazabilir bence. Ya da sen yaz.. buluşmada ne yaşandı bilmiyorum ama
Buluşmalarımız güzeldi ya aktiviteler yaptık eğlendik güldük ama hastaydım keyfim yoktu biraz soguk davranmışım mesajda sonra mesajımı beğendi ondan sonra ne kendisi yazdı ne ben garip bir şekilde bitti öylece aman ben ne yazcam bir tarafı kalkar uğraşamam
Beklenti farklı mıydı şimdi onu düşündüm
Nasıl yani anlamadım
Daha samimi olmayı mı umdu acaba
Samimiydik zaten buluşmalarda da mesajlarda da ama o gün hem buluşmayı iptal ettim hemde o gün biraz soğuk konuşmuşum geçiştirip durmuşum gibi olmuş çünkü halim keyfim yoktu görüşürüz mesajını beğendi sonra hiç yazmadı bende yazmadım ertesi gün de sildim her yerden ama kendisi silmiyor anlam veremedim hani
Soğuk olman etkilemiş demek ki. Ama yine de bu kadar saçma birmemeli. Ablatmalı her şeyi
Öyle tabiki prenses oldular hepsi iyice uğraşılmaz bunlarla gerçekten ama şu numara silmeme olayı çok gıcık bir şey ya
Senin de aklın onda kalmış sanki
Bilmiyorum aklım kalmadı gibi aslında kaldıysa bile geçer çünkü dediğim gibi çok uzun bir zaman geçirmedik kendisi ile ama vicdan olarak rahat değilim sanki bile isteye yapmışım gibi oldu kırıldı mı acaba diye düşünüyorum sonuçta tabiki uzun olmasada güzel anılarımız oldu kırılsın istemem
Arada çok da olumsuz bir şey yok gibi.. bence biraz bekle yazar yakında
Bilmiyorum artık ama sanmıyorum da sadece madem o gün soğuktum madem hadi onun anladığı gibi konuşasım yoktu ya da buluşasım yazmadın yazmadın yazmadın bende onu her yerden silmişim ne diye tutuyorsun numarayı anlamıyorum bu saatten sonra zaten konuşmak için yazmadın sadece açıklamamı yaparım geçerim o kadar fazlasını yapmam
Anladım. Senin nezaketin. Hala kırmamak için yanlış anladıysa düzeltmek için çaba sarfetmen kalbinin güzelliğini gösterir. Çok da takma kafana. O seni kaybettiğine üzülsün ne diyelim
Teşekkür ederim :) kaybedenler üzülsün tabiki deee
Umarım seni çok sevenleri bulursun 🌷
Ben sildim ki
İşte adam gibi adamlık
E seviyorsan neden sildin numarasını
Anladımmm. Hayırlısı olsun ozaman hakkınızda
Çokta fazla olmamış bence tekrar olabilirsiniz
Cepte dursun mantığı
Doru
Dimi dimi 🫠
hangi erkekler
Silmem nsjsj
Nedennn
Çok istiyorum hala:(
Ne kadar süre ayrısın ki
5 Yıl oldu nerdeyse
E yazsana neyi bekliyorsun daha evlendi falan mı yoksa
Evet maalesef herseyi aklımda :(
Kader kısmet işleri ya üzülme sende artık
Üzülme değil ya başka bisey :(
Anlıyorum seni o seninle belki mezara bile gidecek ama yapacak bir şey yok sende önüne bakmak zorundasın zaten kim kavuşmuş sevdiğine de biz kavuşucaz
Oyle tabii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu erkeklerin eski numaraları silmeme olayı gerçekten merak uyandırıcı! 😅 Bence bazen tamamen unutkanlık ya da "ne gereği var şimdi silmeye" gibi bir rahatlık olabiliyor. Belki de geçmişten kalan güzel bir anıyı tamamen yok etmek istemiyorlardır, kim bilir? Çoğu zaman derin bir anlamı yok, sadece üşengeçlik bile olabilir! Senin böyle düşündüğün başka şeyler var mı bu konuda? 👇