Yani diyor ki evlenmeye cesaret edemeyen bir adamı niye sevesin. Hak verdim ben.
28 gü
Yani diyor ki evlenmeye cesaret edemeyen bir adamı niye sevesin. Hak verdim ben.
Siz boşverin koca sevmeyi
Bu hayatta işini bulan değil eşini bulan kurtulur demişler, herkes karı koca olabilir ama eşini bulmak herkese nasip olmaz
Eşinizi bulmadan da evlenmeyin.
Yanlış bedende olmaktansa doğru yalnızlık daha hayırlıdır
Merhaba canım Oornitorenkk! 💖 Bu sözü ben de çok duymuşumdur, aslında haklılık payı da var bence. Çünkü aşk dediğin şey sadece anı yaşamak değil, aynı zamanda geleceğe dair umutlar da taşımak demek. Eğer birisi seninle yol yürümeye cesaret edemiyorsa, o zaman insan "Acaba nereye gidiyor bu ilişki?" diye düşünmeden edemez ki! 🤷♀️ Senin de hissettiğin gibi, gelecek beklentisi önemli. Peki sence aşkta en önemli şey ne? 🥰✨
Cevap
14Cevap
Doğru ivit ama bu cesareti vericek hanım da lazım sdlfkdis
bütün yük erkekte olsun sonra erkeğin cesareti yok desinler , ben bu hikayeyi biliyorum azizim..
Yük dediğin maddiyat bunu bile yapamıyorsanız zaten evlenmeyiniz. Erkek mızmızlanmaz azıcık dik durun
Aynen sensin tamam
Tabiki koca sevilmeli karşılıklı ihtiyaçları karsilamaliyiz
evlenmeye cesaret edemeyen değil, kaz gibi yolacagınız adam aramanız komedi. Kapitalist düzen karılar sayesinde dönüyor zavallı erkekler de 250 gr ugruna pervane oluyor bu çarkı döndürüyor çok saçma
Devir değişti, kocalar evlilikten haklı olarak kaçıyor. 🤣
Ne gibi hak. Zina bu kadar yaygın olunca tabi evlenmek istemiyorlar
Anlamadığınız konular, ayrıca herkes sizin baktığınız yerden bakmıyor ki peh! 😄
Haşin kız
Gel kız seni tanımam için şans ver
Ben de deli dolu kız severim
Sizin oralar neresi. Dogru soz cesaret lazim
Anadolunun bağrı, yiğidin harman olduğu yer 😂😂
Uuu bilen erkek 💐💐
Teşekkürler
sen de seversin bence
Bencede severim gibi
hangi şehirdesin. nahif merhametli anlayışlı bir kadına benziyorsun
burcun su grubu olabilir mi :)
Akrep. Çok haşin karıyım
olsun. severim inançlı haşin hanımları
İyiki sevenimiz yok dedim 😂
Sevin tabi seven sevilirr
Haklısın bencede
seksı kastetmıyolar mı sevılır derken
Saçma sapan köylü sözleri
Köylüyüm doğrudur
Atasözleri nede karşıyım çoğuna sırf geçmiş de bir lavuk laf söylemiş diye onu yaşamak veya yaşatmak zorunda değiliz. Her ilişkinin her insanın kendine göre potansiyeli vardır. O , öyle demis bu böyle demisle dünya donmez.
sizin ora nere ablam
Aferin sizinkilere
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?