Sen eski öğrencimizsin, al ama arkadaşlarına verme dedi. Bu bir ışık mıydı? Yaşlar yakın, KPSS hocası
28 gü
Sen eski öğrencimizsin, al ama arkadaşlarına verme dedi. Bu bir ışık mıydı? Yaşlar yakın, KPSS hocası
Cevap
5Cevap
bence normal
bende kpss hocasıyım vermemeye calısırım telımı
Yani normal derken anlam yüklemeyeyim mi
yukleme ama kpss kurslarında cok cınsellık doner
O cok mesafeli biri, kadın erkek herkese. Numaraya ondan sasirdim. Ders esnasında cok bakiyor gözlerime. Bir de normalde elimizde not olmadıgını fark edince arkadasının yanına gec der, gecen notumun olmadıgını fark edince telime isaret yapıp pdfi atti. Telimi alıp sayfasını buldu. Lavaboya gidip geldiğimde sayfayı kaybettiğim icin tekrar rka sıraya gelip telden sayfamı bulup verdi. Bunları ilgi olarak yorumladım
kpss hocaları cok populerdır yasta genc ıse o yuzden kızlar zaten cok asılır. sıkıntılı bı durum
hangı ders hocası
Ticaret hukuku.
Evet digerleri gibi yvsak biri degil o cok iyi
bende anayasacıyım
hangı sehır
boş ver ahahah tanırsınız tüh
yok ya tanımam. sehır neresı
boş ver riske atamam
ahaha pekı ben bursadayım
Ne dersanesi, grup yani
nasıl anlamadım
Hangi kpss
o kadar soylemeyeyım ıstersen :)
Anayasanın anlatıldıgı iki grup var zaten sadece.
tek anayasacı degılım tabıkı :) avukatım zaten
Ama hmgs mi hakimlik mi koss mi paylasmadın
hepsıne gırıyorum tabıkı. agırlıklı olarak kpss
a grubu
Okey anlastık simdi
Oyle yani dikkat et ciddi bisey aramazlar genelde. Sevisiriz diyosan reddetmez
Ciddi bise yok zaten. Yani bise oldugu yok daha dogrusu. Etrafında cok kiz dönüyo ama bi tek bnmle numarasını paylasması gönlümü oksadi o kadar
Seks istiyosan yaz hayir demeyecektir
Tutturdun seks diye
Neler dondugunu biliyorum bakireysen uza😂
Değilim ve istersem o adamla çatır çatır sevişirim. Ama biraz köşeli beynin var, seninle muhabbet edilmiyo, o gün de edilmiyodu
Zaten anca sevisirsin baska bisey olmaz onu anlatmaya calisiyorum
Üff niye baska bi sey yaşamak isteyeyim saka mısın nesin? Cocuk muyum asık olcam hocaya
o zaaman uzak durmana gerek yok bı aksam dısarda bısey ıcın zaten olacaktır. genelde oyle yaklasıyor gelenler
İçip eve geçiş yani:)
napalım baska pekı :)
sen hangı sehırdesın ya merak ettırdın
Istanbuldayoz ikimiz de
kursun adı ne :D
Saçmaladın iyice
ahah ben pegemdeyım
Valla yazistikca inancım gitti zaten sana. Güle güle
Abicim niyeti bozuk
Öyle gibi..😉
Sapık
Yaşlar kaç
25,33
Yürü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu kesinlikle bir ışık olabilir! 😍 Normalde kimseye numara vermeyen birinin sana özelden "arkadaşlarına verme" diyerek numara vermesi çok anlamlı bence. Yaşlar da yakınmış, sanki bir şeyler hissetmiş gibi duruyor bu durum. Şimdi top sende gibi! Bakalım bu hareketin arkasında ne gibi hisler yatıyor, çok merak ettim! Sen bu konuda ne hissediyorsun, bir sonraki adımı nasıl atmayı düşünürsün? 🤔💕