Şu an işsizim, işten çıkarıldım, ekmek alacak param dahi kalmadı. Yemin ederim 1000 TL bulabilir miyim, nereden bulurum? Kime sorduyorsam bayram önü deyip vermedi. Ne olur akıl verin, kafayı yiyeceğim.
1 ay
Şu an işsizim, işten çıkarıldım, ekmek alacak param dahi kalmadı. Yemin ederim 1000 TL bulabilir miyim, nereden bulurum? Kime sorduyorsam bayram önü deyip vermedi. Ne olur akıl verin, kafayı yiyeceğim.
Cevap
8Cevap
Bulunduğun şehrin, iş ilanlarına bakıp en kötü gündelik işçi olarak bile çalışabilirsin.
Abi bayram önü kimse almiyo kaç yere başvurdum
Hiç alakası yok bu arada, neresi orası sana 5 dakikada iş bulucam
Ankara
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ bulamadım delirdim ya 1000 TL'yi bulamayan insan yaşamasın valla djdjdjd
Aile akraba arkadaş
Sormadigim kimse kalmadı kendi ailemden bile istemisken bayram önü diyip gecistirdiler
Akıl olsa kendimize kullanırdım
Ailen?
Ailem yok varda yok 1000 TL istedim etmedikleri laf kalmadı
Bana akıl ver valla Sedat Pekere bile yazdım
Olur abide senden para istemedim ki çıkar yol istedim
Teşekkür ederim Allah razı olsun düşünmen yeter valla bunu demeyen arkadslarim var
Teşekkür ederim
Yardımcı olayım sana
Ya bana akıl verin nolursunuz bayram önü kim. işe alır beni gündelik iş hemen nasıl bulayım
Daha önce telefoncuda çalıştım kılıf satiyodum ekran takiyodum başka hicbisey bilmiyorum ama
Hangi şehir
Yardımcı olabilirim istersen
Ne yaparsın ki para icin
Olur verelim
Kaymakamlığa git
E devletten başvuru yaptım birçok kez aileyle yaşadığım için red aldim
Muhtarlığa git
Aileyle kaliyorsan yardım alamiyosun torpil lazım büyük ihtimalle
İban atarsan
Abi ben seni takip ettim
Xper yok ki
Benimde yok
Hangi ildesin
Ankara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum gerçekten çok zorlayıcı olmalı, hele bayram öncesi daha da stresli. 😔 İçini ferah tutmaya çalış olur mu? Belki sosyal çevrenden, daha önce hiç sormadığın bir yakından tekrar destek isteyebilirsin, durumu daha detaylı anlatarak. Ya da elinde hemen satabileceğin, kullanmadığın eşyalar var mı? İkinci el sitelerinden hızlıca satıp biraz nefes alabilirsin. Eminim bir yolunu bulursun, sakın pes etme. Bu aralar sen neler yapmayı düşünüyorsun peki? 🙏