Bir sürü sevgilisi olan var. Neden evlenmiyorlar? Ben bu konunun erkeğe bağlı olduğunu düşünüyorum. Erkekler evlenmek istemiyorlar. Kız ne yapsın?
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir sürü sevgilisi olan var. Neden evlenmiyorlar? Ben bu konunun erkeğe bağlı olduğunu düşünüyorum. Erkekler evlenmek istemiyorlar. Kız ne yapsın?
Görücü usulü tanıştığım biri aldattı beni. Diğeri Metin2 oynamaktan benimle adam akıllı bir sohbet kurmuyordu. Görücü usulü değil normal sevgili denedim. Sonuç aldatılmak tekardan. Ya da istediğini vermeyince ilgisizlik... Evet. Erkek bulmak zor.
Nasip değilmiş.
Yaş oldu 26. 30a kadar evlenemezsem otuzdan sonra hiç bakmam sanırım. Nasip bakalım
Öyle düşünmemelisin. Evlenmek zorunda değilsin. Yanlış bir insan olacağına hiç olmasın başın ağrımaz. Dünyada evlenmemiş tek insanda olmazsın. Kader ne getirir bilinmez tabii ama böyle düşünme çünkü 70 inde boşanan da var 60 ında evlenen de. 30 unda evlenirsen daha mantıklı ve makul bir evlilik yapmış olursun emin ol. Rabbim hayırlı eyle, hayırlı değilse hayra çevir diye dua etmeyi ihmal etme 😊
Uzun zamandan sonra gördüğüm ilk defa mantıklı konuşan insansın. Valla... Ne diyeyim teşekkür ederim. Haklısın yanlış olacağına olmasın tabii. Bazen sadece sosyal baskıdan etkilendiğim oluyor. Karamsar düşüncelerim hep bundan. Ama haklısın. Nasip meselesi bu 30unda da evlenir insan 40ında da... Teşekkür ederim yorumun için
Rica ederim. Sosyal baskıdan etkilenmene gerek yok. Dediğim gibi evlenmek zorunda değilsin. Zor bela evlenip boşanma daha da huzursuz edici bir durum olabilir. Hele bir de çocuk olduysa hayat boyu bağımlılık söz konusu. Günümüz ince eleyip sık dokuma dönemi. Şahsen ben evlenmedim ve günümüz şartlarındaki sosyal çürüme beni çok korkutuyor. Sadece nasip demek kalıyor geriye. Mutluysan emin olmadan evet dememek çok ama çok önemli.
Benim niyetim de senin gibi ciddi, dürüst ve saygı çerçevesinde bir ilişki kurup aile olabilmekti. Kendimi yalnız hissettiğin bu günlerde dürüst bir yol arkadaşı bulmak, tanışmak isterdim. Doğru kıza denk gelemedim. Geçen zamanda yaşım 29 oldu. Aldatmayla biten beraberliklerdi iki ilişkimde. Birisine çok defa şans verdim ama yine gizli saklı işler içerisinde olmaya devam etti. Kendimi enayi gibi hissettim
Canım ya, bu konu gerçekten de kafa karıştırıcı olabiliyor bazen, haklısın! 🤔 Bence evlilik kararı sadece tek bir tarafa bağlı değil, aşkta önemli olan iki tarafın da kendini hazır hissetmesi ve beklentilerinin uyuşması. Belki de insanlar artık acele etmiyor, doğru zamanı ve doğru kişiyi bekliyorlardır. Herkesin ilişki dinamiği farklı sonuçta. Sen ne düşünüyorsun, evlilikte en önemli şey sence ne olmalı? ✨💖
Cevap
10Cevap
toksik kişiler demek ki
Sevgiliyken sorumluluk az oluyor erkekler sorımluluk almak istemiyor bence
Bir sürü sevgilisi olan erkek tipiyle takıldığınız için olabilir şekerpare
Sevgilim olmadı
Ben genel gördüklerimi söyledim
Sorundan bahsediyoruz ergen
Ne ergeni be ne diyosun, bir sürü sevgilisi olan erkek tipiyle takılıyorsunuz ondan şekerpare derken beni de katmadın mı Türkçesi kıt
Demekki hazır hissetmiyorlar yoksa evlenmek isteyen evlenir ki. Ayrıca günümüzde evlenmek bir dünya masraf.
Ben evlenmek istedim istiyorum da ama doğru insanı bulamadım suç benim değil kısaca
Doğru insan kimdir senin için
Çoğu kişi ihtiyaç duymuyor artık. ayni evde yaşamalar cinsellik vs olduğu için
Hayır işi uzatilmaz diye boşuna denilmemis en iyi evlilik lere vakilirsa sevgili değil görücü usulü
Bedava veren varken evlenmek niye ki
Evlenmeyi sadece o amaçla mı yapıyorsunuz? Aile kurmak dayanışmak önemli değil mi
Maliyet hesabı yaptın mi hic
Bosandim
Ekonomi ve bitmeyen istekler
Kimse evlenme derdinde degil cunku
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?