Bu zamana kadar hiç sevgili, flört olmadı, bütün çevrem evlendi, kendi yuvasında. En yakın tek dostum bile evlendi. Kendime göre anlaşabileceğim bir kızı bulamadım açıkçası. Bu dostum sağ olsun birisini buldu, 12 gündür konuşuyoruz. Benim gibi doğa, kamp, tarih vs. seviyor ama ekstra benim sevmediğim ama kendisinin yaptığı biyoenerji, metafizik alanları ile uğraşıyor. Yaşıtım kendisi, babası Türk, annesi Rus ama Türkiye'ye gelmişler zamanında, sonra geri gittiler. Şu an ülkedeler. Dostuma soruyorum, evlenemeyeyim mi, evlenmeyeyim mi diye. "Ben mi evleneceğim, sen evleneceksin" diyor. Ama korktuğum taraf bu biyoenerji, metafizik, cinli şeylere meraklı, yapıyor. Aile içinden hocalık yapıp emekli olmuş kişilerle görüştüm, onlar da bir arkadaşlarına durumu anlattılar. Tek benden fotoğraf istediler, geri kalanı ağzım açık şekilde anlattılar, boy, kilo, yaş, neler yapıyor vs. Özeline girmeden, şu an bir sorun yok, ileride olur mu, olmaz mı bilmiyorum dediler. Dikkat et, ona göre evleneceksen evlen dediler. Ne yapayım sizce
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer