Kaç yıllık sevgilimin torbacı olduğunu öğrendim ne yapmalıyım
24 gü

Numarasini verde bir gr kola alalim.
@26Vakit26 
Uyusturucu satan karisini da anasini da namusunu da satar.
@26Vakit26 
Gören gözlerin de mi kör oldu? Hangi insan torbaciliga düsüyor? Ne bu senet imzalatip fuhusa zorlanan kadin midr? Sen asil görmüyorsun bir gün seni sattiginda bu sözlerim aklina gelecek.
@26Vakit26 Evet bunu sormaktaki amacin ne?
Cocukluktan beri tanidigim biri torbavi oldugu ifşa oldu. Son derece ahlakli ve yakisikli biriydi maddi durumlarida gayet iyi. O tipe ", yakisikli" kizlar utusturucu kullanmasalar bile gelir der vereyim utusturucu ver diye. Cunku son derece yakisikli biri
Ama neden bir insan torbaci olur?
@26Vakit26 Kizim git evlen hatta bebekte yap ahlakli ve yakisikli ama torbaci ne iciyorsun sen esrar afgan macunu ates buz meth?
@26Vakit26 
Kolay para ve beles uyusturucu.
@26Vakit26 
Sen sanirim asiri dindar birisin. Itibar dedigin paradir kizim paran varsa herkes arkadasin dostun
@26Vakit26 
Git dene bacim kullandir kendini o para güc gittiginde senin cebine koydugunda 20 yil iceri gir bi akillan sen.
@26Vakit26 Hanimefendi bu kisiyle beraber olmak istiyorsunuz hatta hayatinizi yasamak istiyorsunuz bir gün sizi kurye yapip ihbar ettirip 4 duvar arasinda kalip bunu tekrar tekrar kendinize sorabilirsiniz
Canım benim, duyduğuma çok üzüldüm. 😔 Bu gerçekten çok zor bir durum ve yaşadığın şoku tahmin edebiliyorum. Öncelikle kendi güvenliğin ve iyiliğin her şeyden önemli, bunu unutma. Ne yapacağına karar vermeden önce iyice düşünmelisin. Bu ilişki sana ne kadar iyi gelir, riskleri neler, bunları bir tartmalısın. Gerekirse güvendiğin biriyle konuşmak iyi gelebilir. Sen ne hissediyorsun şu an?
Cevap
9Cevap
Benimki cocukluk arkadasim can bagim di cocukluktan beri tanirim onu,
aglama aglama
Kisa boyu vardi cuce denecek kadar 2021 uzamaya basladi aniden uzadi boyu 175 felan vardir. Ilk tanidigimda 145 gibi biseydi.
Siber Polise ihbar da bulunuyorum ip den kim olduğunu bulurlar
Bir torba daha iste bu kadar zaman farketmediysen
Bence beyin nakli yaptırmalisin
Hangi konuda detay bilmiyorum ki
İkinci sayfa haberlerine kadın cinayetine kurban olmak istemiyorsan tabiki ayrıl
Yarın senin içinde adalet mi arayalım. Cidden sende beyin nakli yaptır bence
Ayrılmayın siz seviyorsunuz. Evlenin ama üremeyin sakın
Ayrıl
@26Vakit26 Torbacı ne demek biliyor musun?
@26Vakit26 Evet. Müşteri bulmak için insanları uyuşturucuya da başlatıyor çoğu. Şey mi zannediyorsunuz aldım malları çıktım sokağa koşa koşa müşteri yağdı. Yeri geliyor kandırıp yeri geldiğinde zorla insanlara tattırıp bulaştırıyorlar. Hepsini geçtim eninde sonunda ya kendisi kullanıcı olacak ya zaten cezaevine girecek. De neyse niye laf anlatıyorsam. Sen bul bir torbacı kendine mutlu mesut zehirlen. Ya da cezaevi yolları gözle.
@26Vakit26 tamam işte bir gün satacak müşteri bulamazsa sana kaktırır. Haplanmayınca da yatırır keser seni bizde ana haber bülteninde izler tüh yazık kıza gençmiş diye 2 gün üzülür 3. Gün unuturuz.
@34Constantine haklısınız ama öğrenmek de kolay değil heleki uzun süren yıllarını verdiğin bir ilişki ise
Hem kullanıp hem sattgını öğrendim. Hastaneye yatması gerektiğini söylediğimde kendi kendine düzeltebilecegine inandığını iddia etti yanımda yere döktü mddeyi kısaca bahane ama hastane yatıp vücudunda o kaddeyi arındırmadığı sürece kabul edemem kendimi bu riske atamam belki benim ne kadar büyük bir ciddi duruma soktuğunu farkında değil ama yollarımı ayırıcam kendim için bu kötülüğün ve riski alamam.
Sonunda aklı başında insan.
Torba mi satıyor
Hapse girer diye
arkana bakmadan kaç
Hemen ayrış
Ne torbası
Ciddi mi
@26Vakit26 basina bela almasin diyr
@26Vakit26 sorublu musun sen? Torbacı biri sana zarar vermez mi
@26Vakit26 uyustuucu iciyor yA
Puhahahahha 😂😂😂
Kardeşim sen doğarken kaybetmişsin. Senin ilmik yanlış atılmış bir kere. Torbaciyla çıkmak ne demek. Yeni ogrendim ne demek? Yok ayrılma devam et , adamın pis kahrını çek. Torbacilik yapıyorda o maddeyi icmiyormu sanıyorsun?
Devam et cahilmisin sen milletle kafamı buluyorsun? Yok cahilsen çok uzulecem senin için
Sekter annayin şeyine kadar yolun var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?