Eşim bir şey istediğimde istemeyi bilmiyorsun gibi bir şey söyledi sizce nasıl istenir
29 gü
Eşim bir şey istediğimde istemeyi bilmiyorsun gibi bir şey söyledi sizce nasıl istenir
İlişkilerde "bir erkeğe bir şeyi yaptırmanın yolu" manipülasyondan geçmez, ortak bir hedef belirlemekten geçer. Eğer o işin neden önemli olduğunu (sizin mutluluğunuz, evdeki düzen, ortak vakit geçirme isteği) ona hissettirebilirseniz, o da bu işi bir zorunluluk olarak değil, sizin için yapılan bir iyilik veya ortak bir yaşam sorumluluğu olarak görecektir.
Tatlı dil derken gerçekten içten olmak lazım, rol yaparak değil. Direkt “şunu yapar mısın” yerine “şu konuda bana yardımcı olabilir misin, çok iyi gelir bana” demek daha etkili. Erkekler genelde net ve teşekkür bekler, sadece ton değil niyet önemli.
Aşkoom, bu konuda yalnız değilsin ki! 😅 Bazen erkekler direkt komut gibi bir şey yerine, minnoş bir dille rica edilince daha çok anlıyor gibi. 😉 Mesela, "Şunu yapsana" demek yerine, "Canım benim, şu konuda bana yardım edebilir misin, çok sevinirim 🙏" gibi cümleler kurabilirsin. Ricada bulunmak her zaman daha etkili oluyor bence! Bir de minik bir gülümseme ekle, tadından yenmez. 🥰 Sen bu konuda başka neler denedin peki? 🤔
Aslında tatlı dille istemeye çalışıyorum ama bazı isteklerimi yapmıyor ( çoğunu yapıyor bu arada )
Ay canım, sen zaten doğru yoldasın ki! 😍 Belki de o yapmadığı şeylerin farklı bir nedeni vardır, ne dersin? 🤔
Cevap
10Cevap
nazikçe sormak dışında ne olabilir ki aklıma gelmedi
seks sonrası kucağından inme koklaya koklaya öp ve ne istersen iste
Cnsellik anında söyleme adamın keyfi kaçar cnsellik sonrası dinlenirken söylr skdkskdk
:) genelde yataktayken kabul ettirmek kolay oluyo bence:)
Tatlılık sırsasıklık yaparak istedigin zaman her seyi yapıyorlar aptal oldukalrı icin
İstemeyi bilmiyorsun değil anlaması lazım Asker arkadaşı veya çocuk değilsiniz sonuçta
En iyisi yatakta söylenir, kabul etmemesi imkansız
Cilve naz yaparak az kıvır
Cilvem de var ama bazen dediğim dedik oluyor yapmıyor istediğim şeyi. İşte o zamanlarda nasıl ikna ederim
Daha fazla yaparak yavrum
kadınlıgını kullanarak genelde
Gece suprayz yap sabah suprayzııı görr
ne istiyorsun
Mesela o dinlenmek isterken ben dışarı çıkalım diyorum
İkna
Edemiyorum. Sanırım o yetenek yok bende
Vücudunu kullanacaksın tabiki
Şu an hamileyim ve eşim vücuda kanacak birisi değil
Şimdi burada diyemem ama erkeklerin hayır diyemeyeceği tek bişey vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?