Zayıfım ama crop benim davranışlarıma, huyuma uymuyor, hiç giymedim hayatımda, çok kötü bir şey, çok açık ayrıca giyene saygım var
28 gü
Zayıfım ama crop benim davranışlarıma, huyuma uymuyor, hiç giymedim hayatımda, çok kötü bir şey, çok açık ayrıca giyene saygım var
Cevap
13Cevap
Bu sebepten ötürü trip atıyorsa güle güle diyeceksin arkanı bile dönmeden git yaramaz adam kendine yakışanı istediğini giymelisin kimse içinde hayatını değiştirmemelisin düşüncelerini hareketlerini davranışlarını tavırlarını arkadaşlarına
Normalde erkekler giymeni istemez ama bu arkadaşın mezhebi genişmiş sanırım
İşte aynı saygıyı da sevgilinin sana göstermesi lazım
Evet ama çok kırıldı bana
Tamam da burada kırılacak bir şey yok giymek istemeyebilirsin yani sevgilin istiyor diye bunu giymek zorunda değilsin ki bunun için de kırılacaksa sana kırılsın
Haklısın bazen bana mini şort dönemi geldı yaz geldı giyecek mısın diyor
Yani özür dilerim ama insan sevdiği kişiye bunları yapmaz zorla bazı şeyleri giydirmeye çalışmaz en önce saygı gerekir ve sevdiğin insan sana bu şekilde davranıyorsa başkaları nasıl davranır Bir de öyle düşün değil mi
Haklısın benım ilk konuştuğum kışı bu aramızda bırseyds hıc olmadı ben anlamıyorum pek buraya sormak istedim
Şimdi canını sıkma gibi olmasın ama belli ki senden başka beklentileri de var istiyor ki böyle kısa şeyler giy güzel görün seni arzulasın inan benim aklıma bunlar geliyor
Ama hıc temas etmedı bana saçıma bile dokunmadı ben en başta istemiyorum böyle şeyler dedım Tm dedı
Şimdi de sana ısrar ediyor yani düşüncene saygı duymuyor baktım bu şekilde ısrar etmeye devam ediyor lütfen tavrını koy Bir ilişkide saygı her şeydir
saçma sapan bir ilişki örneği daha
Neden
ayrıl ondan boşuna kendini ezdirme karışmasın hayatına. bu tür dayatmalar genelde sevmediğinin kullanmaya çalıştığının göstergesidir zaten boşuna üzülme
kırıldı trip attı falan bunlar artniyetli şeyler, seni suistimal etmesine izin verme bugün ayrıl kendine iyilik yap gereksiz duygusallık sana zarar getirir. bol şans
Ben kımseyle daha önce çıkmadım bu sürekli kıyagetım konsuunda eleştiriyor ben en başta dedim temas yasak diye saçıma dahi dokunmadı tm dedi sonuç bu yanı
saçma sapan bir ilişki olduğu konusunda şüphe yok, iyi günler
Sorular bağırtır cinsten..
Neden
güzel kardeşim var galiba
Anlamadım
Cavatlık var galiba
Sevgilini değiştir kanka jzjzjz
Neden
Crop giymeni istiyormuş ya bana ters geliyor bu işler başkası senin karnını görcek falan adam kıskanmıyor seni
Bana yaz dönemi geldı kısa şort giyecek mısın dedi hayır dedım ofladı felan
güzel kardeşim uzak dur
Giymek istemiyorsan giyme ne alaka onuda anlamadım zaten. Karşındaki insan bozuk gibi.
Nerden anladınız beyfendı
Sizi kendi kafasında kendi libidosunu arttıracak şekilde dizayn etmek istiyor. Yani kendisini tanımıyorum tabi ama amacı fark olabilir dikkat ediniz.
Bu benım ilk konuştuğum kışı aramızda bıeseyde hiç geçmedi ama sürekli kıyafet konusunda eleştiri yapıyor
Aslında yapmaması lazım bana çok doğru gelmedi. Sizi istediği gibi görmek istiyor dediğim gibi bu çok açık yani. Hadi sizi, sizin istediğiniz gibi kıyafetlerle tarz fikri verse okey dicem ama sizin direk açık kıyafetler giymenizi istemesi sıkıntı. İlk defa konuştuğunuz biri diye de önem vermek istiyorsunuz sanırım ama ne yalan söyleyeyim, bilemedim.
G*vatmış ayrıl
Aşkım nasıl anladın
Ben anlarım
Ayrıl ondan hayır gelmez
Neden
Oha ya yok olmaz öyle şey biz el ele dahi tutuşmadık
Yol ver gitsin
Neden
Bunun sonu biraz g*vatlığa doğru gidiyor
Gerçekten mı ya öyle bırsey hissetmedim ben
Bilmiyorum belki ben yanlış yorumlamışımdır ama seven sevdiğini kıskanır
Bana yaz zamanı geldi kısa şort giyecek mısın dedi
Dediğim gibi bence g*varlık var onda
Ayrıl ondan
Neden
Sen kapalı duracağım diyorsun o açıyor. Yakında kabak çiçeği gibi açar yoksa seni
Ben açılmam açık şeyler giymiyorum kapalı da değilim
Ortam her zaman değiştirir insanı
Değişik
G. v. t acilen yol ver
Nerden anladın
E sana crop giydirmeye çalışıyor sevmediğin halde ve trip atmış daha ne olacak
Saçmalamış sadece
Defolsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım ya, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 🫂 İnsan kendi içinde rahat hissetmediği bir şeyi sırf başkası istedi diye giymek zorunda değil ki. Senin tarzın, senin kararın! ✨ Bence sevgiline kendini bu konuda nasıl hissettiğini, senin için neden rahat olmadığını tatlı tatlı anlatmalısın. Belki de seni tam anlayamamıştır, ne dersin? Senin fikirlerin ne bu konuda, benimle paylaşır mısın? 💖