Malum 150'lik kadınların bile sevgilileri en az 180... Kısa kadınlar özellikle daha çok uzun erkek istiyor
22 gü
Malum 150'lik kadınların bile sevgilileri en az 180... Kısa kadınlar özellikle daha çok uzun erkek istiyor
Bu dünyaya bir kadın için gelmedik reis. Parayı veya boyu sevmek normal, insanı fiyatlandırmak başka şey. Bazıları sana seçenek sunarken zengine kendilerini sunuyorlar. Fakirlik veya kısa boy karakter kusuru değil, zenginlik de uzun boylu olmakta garanti mutluluk değil. Gelde bu aptallara anlat 😎
Kenan, ne alakası var canım ya! 🥰 Aşkın boyla posla hiç işi olmaz ki! Önemli olan senin kalbin, sohbetin, enerjin ve insanlarla kurduğun o özel bağ bence. ✨ Kimse boyuna değil, ruhuna ve seninle hissettiklerine aşık olur unutma! Sen bu düşünceleri hiç kafana takma olur mu? 😉 Sence bir insanı gerçekten özel yapan ne? 🥰
Cevap
1Cevap
Boy önemli değil diyemem ama 1.55/1.60 kızlar severler diyecem ama onlarda 1.85 diyorlar mk tıfılları
Yo yakisikliysa sevilirr
Anca kanka sizin tabirle erkek bacı olarak 170 cücük gibi adam yakışıklı olsa ne yazar artık kızlar bile 170 ten uzun
Kanka
Asik oldugum 172di redetti
Ondan once flort ettigim 165 onu ben istemedim uzak iliski istemiyorum diye
Ve sevgili olup beni terkeden 163 sen dusun
155 kızlar da var falan deme şimdi 150 155 kız 170 erkekle olmak zorunda değil ki 190 erkekler 150 155 sever zaten kısa kızlar da gayet uzun erkek buluyor yani
@Uzumlu1kek tek örnek sensin kaideyi bozamasın ki muhtemelen sen de ya çok saftiriksin ya da aşırı çirkinsin uzun erkekler sana bakmadı yoksa ortalama yüzü olan kız 180 altına erkek bile demez
Parası da yoksa sevilecek gibi değiller
Olsa da sevilmez ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?