Artık evlenmek istiyorum ama bazısı ciddiyetsiz, bazısı yalancı, güvenilmez insanlarla dolu. Güveneyim diyorum, başka bir şey oluyor, hep hayal kırıklığı.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aradığınız o "kusursuz" insanı hiçbir zaman bulamayacaksınız çünkü kafanızda yarattığınız o listenin gerçek hayatta hiçbir karşılığı yok. Hem parası olsun, hem çok yakışıklı olsun, hem de her dediğinize inanan saf biri olsun istiyorsunuz; kusura bakmayın ama böyle bir dünya yok. Siz her kriteri tek bir insanda toplamaya çalıştıkça, elinizdeki tek şey koca bir hayal kırıklığı ve yalnızlık olmaya devam edecek. Gerçekçi olmayı reddedip listenize yeni maddeler ekledikçe, ciddi ve düzgün insanları kendi ellerinizle kendinizden uzaklaştırıyorsunuz. Şimdi dürüstçe kendinize sorun: Bu kadar kusursuzluk beklerken, siz bir başkasının listesindeki hangi kriterleri tam olarak karşılıyorsunuz?
Biliyor musun ben gerçekten dürüst birisini arıyorum karşıma birisi çıktı ben de yalan olmaz dedi ben de orucum dedi her şeyin arkasındayım dedi ama bir ay sonra değişti Yalanlar arkaarkaya gelmeye başladı ben hep dürüst oldum yalan söylemedim duygularım da net oldum ne hissediyorsam onu söyledim ama bunlar olmuyor maalesef ben sana da bana güvenmeyecek birisini ben bilmiyorum ama işte
Aslında bu reelin gerçeği sanal hayat. Burada o kişi benim diyen. Bugün tahmini 600 kişiye yazmak istemiştir mesaj kutusu kapali diye 450 kisiye yaşamamıştır. 150 kişiye yazmış sonuç alamastir. Finalde kızlar egolu cirkin dese bile. Bir var olma çabasında ben düzgün biriyim der insan ne ise odur ne kadar saklasada kendini üslup ve davranışı ile belli eder
Merhaba, gerçekten zor bir şey bu yani insanların çoğunda sadakat duygusu noksan ve ne istediğini bilmeyenler de fazla. Ama her şeye rağmen en kısa sürede umarım herkes gönlüne göre birilerini bulur.
Canım benim, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Günümüzde gerçekten düzgün ve ciddi birini bulmak bazen samanlıkta iğne aramak gibi olabiliyor, haklısın. O güveni tekrar tekrar kırılmak çok yıpratıcıdır. Ama sakın pes etme aşkom, inan bana doğru insan bir yerlerde seni bekliyor. Bizim de ne dertler yaşadığımızı bir bilsen! 🥰 Sen en çok neyden yana hayal kırıklığı yaşadın peki? 🤔
Cevap
52Cevap
Merhaba,
Kim bilir belki de! 😅
Düzgün birini bulamamak değil de denk gelmemek! 😅
Uzak oluyor mesela, yaşı küçük mesela, olmuyor...
Ayni sekilde… 2 mesajlasmada ne oldugunu anliyorum ve hayal kirikligi , by diyorum , evlenemeyecegim galiba kabul ettim bu durumu
Bende edeceğim az kaldı
Edince bi rahatlama geliyo ama , tavsiye ederim
Herkes ayrı bir şizofren. Yani ben de ayrı bir şizofrenim, başka bir insan da ayrı bir şizofren. Herkesin kafasında oluşturduğu dünya farklı. İki insanın kafasının uyuşması ve aynı evde bir ömür boyu yaşayabilmeleri gerçekten çok zor bir şey.
Sadakatli olanı bulmak zor ama gerçek olan şu ki 40 yaş üstü bekar erkek sadakat konusunda diğerlerine göre daha sakin olir ve hayatına sevdiğinden baska kimseyi almaz.
40 yaş üstü kadın var mi ki burada
50 yaş üstü bile var.
Genç kadına her istediği imkanı sağlayacak maddi ve manevi yetiyi kazanmış erkek zaten 40 yaş üstüdür.
50 yaşında kadın görmedim ben hiç
Zaten onlar genç kadınlara yazmıyor. 40 yaş üstü erkeklere yaziyor
Bir zahmet
Keza 20.30 yaş arası genc bayanlardan beklentisi zaten olmaz eğer mama değilse...
Kardeşim belirttiğin yaş aralığındaysan bulursun. Hiç sıkma canını. Allah bir kapı açar elbette. Bu devir maalesef böyle ve dikkat istiyor
Evet düzgün biri olsun isterim ama henüz evlenmeyi düşünmüyorum umarım evlenmeye karar verdiğimde karşıma benim gibi biri çıkar...
Hayal kırıklığı normal dunya dolandırıcı dolu güvenmek cok pahalı lüks birsey umarım bulursun seni sevenle evlen
Sevgilim hiç olmadı kızlar orp artik bakire kız çok az kimle evlencem mk
Zorlaştırma kolaylaştır bol dua et bu bekleme donemi imtihan. Hep
Günaydın insanlar sorumluluk almaktan korkuyor
bulup da kaybetmekten iyidir. hala umut vardır.
Bu saatte zor. Bana sorarsanız biraz uyuyun ve sabah düşünün.
Genel olarak tamamen dürüst birini arıyorsan o insan değil... Çünkü insan dürüst bir varlık değil...
evet hayatımızda birde son kez burayı deneyim topluca ö lelim diyoruz
Güven konusunda güvenilir net biriyim ama maddiyat yok buda bir sorun
Her şey aynı anda bulunmuyor, zor olan o işte. Nasip
Ne istediğini bilen evlilik kafasında olgun net bir adamım istersen tanışalm?
Sosyal medyadan birine güvenmiyorum ama dertleşebiliriz
Ee böylelerini eleyeceksin zaten sen ne yapıyorsun
Eleme eliyorsun ama güvenim iyice kırılıyor
Ama sürekli böyle insanlar denk gelirse orada bir sorun vardır ama bu dediğimi unutma
Var ama sizin duruşunuz ve karakterinizde önemli aynı şekilde kendinizi ne ölçüde geliştirdiğiniz
Canım aynı soruyu bende sordum inanki seni çok iyi anlıyorum artık bende bıktım bu durumdan ne diyeyim bilemiyorum artık 🫤
evet burdayızda kızların beklentileri aşırı yüksek oldu
Sen ciddi ve düzgün biri misin
Öyle olduğumu düşünüyorum
Bugüne kadar asla gizli sormadım gizli cevaplamadım
Yazmaya utandığım cümleyi yazmadım
Bu yüzden gizli sevmem elimden gelse gizlilere neler yaparım
O yüzden sana inanmıyorum
Yargılamayacaksan ben varım.
Kimseye güvenemiyorum hele sosyal medyaya
Evli misin
Bu tam bir güvensizlik sebebidir zaten. Hem hali hazırda evli olman, evliyken bir başka biriyle konuşmak istiyor olman, eşini aldatmaktan çekinmiyor olman tamamen güvenilmez biri olduğunu gösterir. Bu söylediklerimi iyice bir düşün.
Yargılamak değil zaten yazdıklarımı dikkatle oku
Yine aynı hikaye. Ve gizli üyeden
Ne yapayım açık üye yapayım da herkes yazsın mı
Evlenmekten bahsediyorsun. Arıyorum, diyorsun. Sonra yabancıdan ciddiyetsizden bahsediyorsun. Madem arıyorsun seni nereden ve nasıl bulmalarını bekliyorsun
Aramıyorum aslında böyle şeyler nasip birazda, sadece denk gelirse sohbet eder bakarım diyorum
Bunuda unutma, nasip dediğin elin ( yabancının ) senin yerine seçip, sana yamadığı kişidir. Bu kadar.
O da doğru bilmiyorum kafam karışık
Bırası doğru bir yer değil sanki
Burada aradığımı nereden çıkardın
Yanlış anladım o zaman 🙏🏻
Bence sevgi önemli ben mesale kaç yıl hapis yatmış biri ile nişanlıyım
Evet buradayım. Maalesef o kişi daha karşıma çıkmadı
Doğru kişiyi bulamamak gayet normal bir durum bence arayışta olmazsan doğru kişi seni bulacaktır
Kimaeye güven yok ama illa ki öyleleri birbirini buluyor
Ayn kaderi paylaşıyoruz aklı başında birini bulsam kafa dengi direk evleneceğim
Bu devir sanırım böyle maalesef
Kötü bir şey baya
Aramıyorum denk gelenler de hep bozuk
Allah gönlüne göre versin umudunu kaybetme sakın
Bu kişilik burada zor bulunur
Tabiki degil sadec azanlar
Aramıyorum ama genel anlamda evet yok
Bu durumun sebebi erkekler değil, sizsiniz.
Ne alaka
Öyle birini bulmak imkansız gibi görünüyor
Haklısın
Evet ben de bulamadım çünkü uzun zamandır arıyorum öyle bir insan
Aramıyorum şahsen ama hep aday olanlar garip geliyor bana acaba kriterlerim mi yüksek bilmiyorum ya da ciddiyetsiz geliyor güvenemiyorum vs
İnsanların çoğu artık ciddiyetsiz güvensiz çünkü herkes kolay para peşinde helalinden para kazanan insan zor ayriyeten kriterleriniz de yüksek olabilir
Bilmiyorum ki aslında abartı bir şey istemiyorum düzgün karakter ama yok
O zaten bu zamanda en zor bulunan şey düzgün karakter öyle bir insan yok gibi ben de çevremde hiç bulamadım bu zamana kadar arıyorum herkes günü geçirmenin günü yaşamanın hayatı yaşamanın Eğlenmenin peşinde
Kesinlikle öyle
Şükür ben ondan yoksun değilim bendeki sıkıntı bedensel biraz kilo sıkıntım var o yüzden evlenemiyorum çünkü bu da çok önemli kilolu bir insan dünyanın en dürüst en güzel en iyi insanı olsa bile olmuyor biraz geç fark ettim maalesef bunu
Bence bunu takmamalısın kilo verilir alınır
Ben takmıyorum ama görüştüğüm insanlar takıyor en çevremden önerilen insanlarla görüştüğümde hep kilo yüzünden olmadı insanlar için dış görünüş çok önemli bir de maddiyat şimdi maalesef herkes bunlara bakıyor sizin aradığınız kriter insanlar için şu an önemsiz durumda
Kaç kilosun ki
Evet söylemekten bile utanıyorum düşün ama son bir ayda 15 kg verdim böyle giderse 5 6 aya ancak forma girebilirim ama diyet yapmak çok zor
100 üstü mü
Evet maalesef haklıyım değil mi söylediklerimde
Tüp mide düşünebilirsin
Evet düşünüyorum bayramdan sonra görüşmek için gideceğim bir özel hastaneye bayramda kendimi iyi bir denemek istedim tam diyet ve sporla kaç kilo verebileceğim diye sonrasında gideceğim çünkü hayat kalitemi çok etkiliyor
Hayırlısı olsun
Teşekkür ederim inşallah senin için de hayırlısı olsun Rabbim sana denk birini karşına çıkarsın
Amin teşekkür ederim
Nereden tanışıyorsunki
Sohbet olsun diye olur ama buradan birine güvenemem
aslında bulursun
Yok cidden kimseye güvenmeye gelmiyor
ama şimdi vardır karşına cıkanların kusuru sen görmedin
Gördüğüm için olmadı ya zaten
ama hepsi mi kötü cıktı konuşmak istermisin bu kopnuda
İyi çıkanda var ama o da farklı mevzu oldu ya
ne fibi farklı mevzu mesala?
Devamlı işi yoktu ve çok zor karakteri vardı
yani şimdi evet bunlar da sıkıntı aslında
Yani öyle işte biri olsa biri eksik kalıyor. Dört dörtlük olsun demiyorum ama işte
4x4 kimse olmaz da tam olarak ne istedigin de onemli
İsteyip istemediğim şeyler net aslında
Ciddi istemiyorum takılıp geçiyorum
Onlarda takılıyor
Evet aynı konudan muzdaribiz
Sanki burası evlilik sitesi mi? Millet kafayı yemiş yemin ederim
Bulursun tabii iyilerde vsrr
kolpadsn şimdi herkes düzgün olur
Yaşın geçmiş zaten
Hayır geçmedi
Ciddi birini cevrenden bulursun burdan değil
ha ha haklısın.
Hangi bolgedesin
Sen?
Simdi karadeniz normalde guneydogu
Bende karadeniz
Hangi sehid
Erkek olarak önce sen söyle
Tabiki guzel iliskide erkegin yönlendirici olmasini hosuna gidiyor artvin sen
?
Evlenip adamın başını yakacaksın
Ne alakası var
Erkeklerle gez gez sonra iyi adam ara
İyi adam derken kızlarla hiç gezmemiş demedim ama sen belli ki baya bir geri kafalısın
Ben de iyi adamdan kastım o değil zaten, ama erkekler temiz kadın ister
Erkekler temiz değil onu ne yapacağız
Ben temizim gayet, temiz kadın isterim
Benim temiz olmadığımı nereden uydurdun?
Konuşmalarından öyle anladım
Sen bence önce bu ön yargılarını gözden geçir
Olabilir
Daha çok ararsın
Heves yok evlenmeye
Ben de son çare buraya geldim
Maalesef öyle sosyal medyadan hele
Ben bulamadım
Onlar heryerde
Burdayım
Evet buradayim
Senin düzgün biri olduğunu nerde. Bileyim