Hanımefendi aklı başında, güzel, kendini bilen ve gelişmeyi seven sempatik bir kişiliğim var.. Ama nedense karşıma hiç dengim çıkmıyor, bu evlilik işleri nasıl oluyor artık
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hanımefendi aklı başında, güzel, kendini bilen ve gelişmeyi seven sempatik bir kişiliğim var.. Ama nedense karşıma hiç dengim çıkmıyor, bu evlilik işleri nasıl oluyor artık
Sevmek sevilmek istiyorsun ama dengini bulamayıp ta buralara kadar düşerek "Bu evlilik işleri nasıl oluyor?" diye soruyorsan, senin işin gerçekten çok zor be gülüm, Allah yardımcın olsun! Yani koskoca dünyada bulamadığın o evlilik formülünü gelip buralarda arıyorsan, navigasyonun fena halde şaşırmış, rotayı tamamen kaybetmişsin demektir. Bu gidişle evlilik işlerinin nasıl olduğunu sen ancak rüyanda görürsün ya da televizyondaki o eski izdivaç programlarının tekrarlarını izleyerek çözmeye çalışırsın. Şaka bir yana, çıtayı artık nerede tuttuysan o denge bir türlü kurulamamış; bence sen evlilik işlerini boş ver de önce şu bozulan çöp kamyonunu tamir edip etrafı bir temizle, gerisi elbet bir şekilde hallolur!
Boşuna okadar insan yalnız kalmıyor veya günümüz evliliklerinde hep kavga anlaşmazlık, yani evlenenler bile sıkıntıda. Doğru kişiyi bulmak cidden zor. İnşallah biri çıkar karşınıza sevip sevilebileceğiniz
Merhaba,
Aracı vasıtası ile daha iyi olabilir. Tanıdık eş dost vs vs! 😅
Daha güvenli güvenilir olabilir. 😅
Devir kötü, dışardan herkes iyi melek! 😅
Benim etrafimdakiler daha kötu cok vasat kisiler oneriyorlar hjc bif sekilde uyum yok neresinden tutsan eldd kalir cjnsten kiskançlık varsa cevrendr ona güvenmezsin
Valla benimkiler de çirkin öneriyor. 😅Uzak şehirler de yakınlarını öneriyorlar. 😅
Ya da boşanmışlar var 😅 diyorum niye boşanmışlar anlaşamamışlar ki ben bunu kabul etmiyorum. Anlamadık demek bahane geldik bana sebep olamaz. 😅
Detay önemli. Ameller niyetlere göredir. Hadis-i şerif 😅
Denk geldiklerimde peynir oluyor maalesef. 😊
Herkes ile yuva kurulmaz, eskiye nazaran çok zor ve çok kötü ortam ortalık...
Ablalar teyzeler amcalar sever beni yaşıtlarım kıskanır 😂
Karşına çıkanlar nasıl mesela? Bu arada çalışıyor musun?
Sende benim kafadansin bosanmis gelmedi bana da bosanan niye bosanmis yani
9 aydir filan isim yok karsjma cikanlar statü is meskek hayata bakis acilarj olmayan kisiler oldu
Evlilik kaderdir. Ama insanlar yanlış biliyor ve çokça boş konuşuyor..
Kader ikiye ayrılır ihtiyari ve ızdırari kader. Izdırari kader de kulun hiçbir etkisi yoktur. İhtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır. Cüzi irade de denir...
Evlilik sevgili ilişki cüzi irade ihtiyari kaderdir..
Hani diyorlar ya nasipse bulur gelir, tamamen saçmalık..
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısı ki bana göre en güzel aşk helal olan aşktır. 😅
Allah gökten kucağımıza omzumuza eşimizi göndermez. 😅
Keşke öyle olsa gökten düşse, ben tutardım. 😅
Bazen hayal ediyorum, Allah sesleniyor, sana aşkını gönderiyorum diyor 😂😅😂
Senin şu an bu soruyu sorman da kaderden bir parça, yorumlara geri dönüş yapman da kaderden bir parça. 😅
Rabb'im zamandan ötedir her şeyi bilir ama tercihler seçimler bize aittir. 😊
Eski kafalılar yanlış biliyor. 😊
Çokça boşanmış çıktı valla karşıma, hiç kötü de yaklaşmadım. Evlilik her ne kadar normal ise boşanmakta o kadar normaldir. Hani mutsuz bir evliliği sürdürmenin devam etmenin anlamı yoktur. 😊
Ama bilmek isterim niye ayrıldıklarını...
Desteklediğine sevindim 😅bana önerenler bunu anlamıyor işte 😅bende tersliyorum.. 😅
9 ay uzun bir süre, kendin mi çalışmak istemiyorsun?
Hayata bakış önemli, Allah için ama statü, iş, meslek, bunların çokta önemi olmamalı. 😊
Çünkü, diploma, memleket, statü, bunlar kişiye kişilik ve karakter kazandırmaz, insanlık katmaz ki. 😊
Ayrıca şak diye uyum olmaz, dişli misali, çark gibi, karşılıklı fedakarlık lazım, emek lazım fıstık gibi olması için😅
Her şeyin rayında olması için...
Canım benim, böyle hissetmen çok normal inan ki! 🥰 Aklında ve kalbinde seni tamamlayacak birini aramak en doğal hakkın. Bazen doğru kişi birdenbire karşımıza çıkmıyor ama bu senin değerinden hiçbir şey eksiltmez. Kendi yolunda ilerlemeye devam et, enerjini yüksek tut! ✨ Sen zaten harikasın! Sence aşka dair en güzel sürprizler nerede saklı olabilir? 🤔 Belki de tam da bu enerjinle seni bulur aşk! ❤️
Cevap
23Cevap
tıpa tıp aynını bulamazsın ya düşük ya da senden yüksek te birileri olacak
Evet ama bana 4 1 bile cıkmadi cok ucsuz bucaksiz farklar vsr yani
nasipte ne varsa seni bulur umarım
Umarim tesekkurler
Sürekli NASİP işi diyorlar ama bence biraz İMKAN, biraz da GAYRET işi👍
Bence artik tamamen imkan gibi
Maalesef, ülkenin malum ekonomi koşulları vatandaşa müsaade etseydi şüphesiz herkes evlenirdi
Kararları (yani evet bu olmalı kısmını) nasıl alıyorsunuz?
Bacım biz de bilsek keşke saydıkların normal insan ozelligi ama o ozellikler erkeklerde mevcutsuz
Erkeklerin de dengesi bozuldu gibj gercekten
Denklik dediğiniz meslek, kariyer işe zaten onu elbet bulabilirsiniz ama sevmek ve sevilmek meslek kariyer ve diploma çok doğru orantılı değil
Kriterin fazla olmali. 40 yaş üstü yaşamış görmüş erkek eğer sana gereken değeri veriyorsa sana saygı duyuyor ise sevgi bahi kurulur
En iyisi çevrenin sana yakıştırdığı biriyle görüşmek başka türlü olmuyor
Onh deniyorum en kotu de o oluyor cevre miyop gibi o taniya vardim da
Ne boylari ne huykari ne isleri var gelenlerjn ne hayata karsi bi durusu ilrtisim desen 0
Kaç yaşındasın beklentilerin neler
Anlasilmak anlasmak mitluluk 33 yasindayim
Anlıyorum hayırlısı olsun hakkında nasip bu işler bazen olmayınca olmuyor
Evet olmuyor gercekten ama yalnizliktan bi yere kadar tabi bakalım nasip
Nerelisin
Konya
Az sonra Konya sınırlarından geçeceğim. Selçuk üniversitesinde eğitim almıştım şehirde ulaşım vs beğendim
Evet guzeldir Konya yagmurlu hava kapali
Sorma Mersinden dana getiriyoruz hayvanlar ıslandı hep kamyonda
Ciddi anlamda bende arıyorum bulamadım henuz
Bizde ne istediğini bilen olgun ağırbaşlı net bir adamız bizde bulamadık
Olmuyorsa yapacak bir şey de kalmıyor
Kriterlerin çok yüksek olabilir farkında olmadan
Yani gunumuz kadinlarjna gore cok kolay bulunabilirim kaloteli seyler parasal dan daha çok
Seni seven ile evlen rahat edersin👍
Var oyle biri de herkex diyor bu cok yasli swb cok guzel ve akillisin
Yani öyle vardi birisi ama hissetmem gerek yani cook bisey hissedemiyorum baķınca ondan dolayı. Güvenmem gerek vs
Iste alip gecsem mi diye dusundjm de
Güneş
Yükselen
Ay
Alçalan
Burcun ne
Balık
Hangisi balık
Burcum balik
Anladım
Alçalan burcunu biliyor musun
Yok o ne ilk defa duydum
Neyse
Sadece güneş yeterli değil
Tavsiyem yükseleni alçalanı bil ay burcunu bil
Ben de bir türlü beceremiyorum o işleri 🤦🏽
Allah yardimcimiz olsunn
Amin🙏🏽 yaş oldu 34 hâlâ boş 😕
Evlilik uzun bir yolculuk
Bi girebilseydik o yola Allahjn izniyle
33 yasindayjm nf zaman odakli olayim peki
Düsunmemem mi gerekiyor bir cok nedeni var tabi en cok da mutluluk cocuk yuva vs demi
Sonunda bunun kursunu açmak zorunda kalıcaam.)
Hiç beklemediğin anda
dengini arıyorsan sana denk yerlerde bulunmalısın.
Bulurlar yogitlerim seni şimdi burada
Dengin ne senin acaba
sabret her nasip vaktine esirdir
Nasıl birini istiyorsun?
Beni anlasin sevsin saysın uyumlu olzlim hdr konuda
Bu kadarcık mı
Etlilenmem gerek zekasi hayata bakis acisi ruhu vjcdanı davranışı uslubu
Şimdi oldu
😁
Akıllı kadınsın
Oyle derler 🫡
Seni tanımak lazım
Taniyabilirsinjz isten attım size
Belki de doğru zaman değildir
Evet onu da dusunuyorum
nasip.
Önce herkes herkese veriyor kanka
@DaisyCharlotte :)))) grup bile yapıyorlar:)
@MysticSoul haha
görücü usulü
Onda da cikmiyor ki hepsinin kafa pilot ne isleri var ne biseyleri duzgun biri ciksa tamam da
Zor işler
30 gecmemek gerek
Yaşın kaç
Yasim var baya onceden de okdu birilerj evlilige gidemedik yari yolda biraktilsr sagolsunlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?