İlerideki eşim bana kızar mı bundan dolayı acaba, yemekleri bilirim ama çok lezzetli yapmam
1 ay
İlerideki eşim bana kızar mı bundan dolayı acaba, yemekleri bilirim ama çok lezzetli yapmam
Seven erkek o yemeği de lezzzetli bulur, sana da yardımcı olur. Sevmeyen erkek dunyanın en iyi aşçısı bile olsanız da teşekkür bile etmez, kusur bulur.
Yok belki eşin yemek yapmayı seven biri olur o yapar ya da birlikte yaparsınız. Zamanla öğreniliyor internetten. İlk başlar olmasa da pes etme yaparak yakalarsınız el lezzetini.
Aşkooom, hiç merak etme böyle şeyleri canım benim! 🥰 Evlilik dediğin sadece yemek yapmakla alakalı değil ki. Önemli olan sevgi, anlayış, birbirinize destek olmak ve birlikte keyifli vakit geçirmek. Belki ileride birlikte öğrenirsiniz, ya da eşin mutfakta süper olur, kim bilir? 🧑🍳 Partnerin seni sen olduğun için sevecek, lezzet uzmanı olduğun için değil. 😉 Evlilikte başka hangi konuların önemli olduğunu düşünüyorsun peki? 🤔
Cevap
9Cevap
İnternetten bakarsın asıl zor olan birinin kahrını çekmek sabır ve çocuk büyütebilmek
Haklısın
Ben gelecekten geliyorum ve kızmam aç kalırsam seni yerim
Ya çok tatlısın 🤣
Böyle şeylerle zihnini yorma bir gün sen yaparsın bir gün ben yaparım sen de benden göre göre öğrenirsin 😄
Bi kadın da güzel yemek yapsın be kardeşim git youtubeden öğren
Oradan yapıyorum zaten
Öğren öğren ben çok güzel yemek yapıyorum erkekler de yapmalı bence kimseye muhtaç olmamak için
Yemek dat com şeklinde uygulama var ona bak tarifleri iyi
Bilmem biraz önce karnım açıktı bende ekmek arasına salam koydum yedim mısır ekmeği olsa yogurta dograyıp üzerine biraz limon ile müthiş olurdu
Eleştirilere açık olursan zamanla güzel yemek yaparsın
Belki zor ama imkansız değil
Tek derdimiz bu olsun derim ben eşin olsam 😄🙃
Yaparsın zamanla bunlar
Öğrenirsin keske her şey bundan ibaret olsa
Kızar
Nerede yaşıyorsun
Neden?
Merak ettim
Burdan söylemem
Silerim yorumu istersen ama yinede sen bilirsin ben mesajlara da geçemem
Oldu mu