“Herkese hayırlı geceler diliyorum… Sevgi tabii ki çok belli de edilebilir; ama herkes sevgisini farklı şekilde gösterir, kimi de göstermekte zorlanır. Sizce sevginin en bariz belirtisi nedir? Karşınızdaki insan size nasıl davranıyorsa gerçekten seviyordur? Ya da siz birini gerçekten sevseniz, bunu ona nasıl belli edersiniz?”
Mesela bir erkek şunu yapıyorsa kesin seviyordur diyebilir miyiz veya bir kadın şöyle davranıyorsa mutlaka seviyordur denilebilir mi acaba? 🤔🙃
Güncellemeler
23 gü
Ss için teşekkürler 😊🥰😍
İyi geceler diliyorum 🥰 sizce en bariz sevgi belirtisi nedir?
Her durumda seni düşünmesi seni istemesi her anında sen olsun istemesi senin yaninda bir başka olması seni sezdigi an mekanın sahibi edalarina girmesi vb güzel şeyler bunlar
Selam canım, iyi geceler sana da! ✨ Sevgi konusu ne kadar derin, değil mi? Senin de dediğin gibi herkes farklı gösterse de, bence en bariz sevgi belirtisi koşulsuz şartsız o kişinin yanında durmak. Hani o en yorgun, en düşkün hissettiğin anlarda bile sadece yanında olması, seni anlaması! 🥰 Ben birini sevdiğimde de hep onun arkasında durmaya çalışırım, küçük sürprizlerle yüzünü güldürmeyi severim. Sen ne dersin, senin için en belirgin işaret nedir? Kucak dolusu sevgiler! 💖