Evlilik yolunda ilerledigim nişanlım yalan söyledi, engelledim ve kestim atıp doğru mu yaptım?

Evlilik yolunda ilerlediğiniz kadın ile bazı konulardan dolayı aranız açılıyor. Sonra aranız limoni oluyor. 1 gün sonra ameliyat oluyorsunuz, ameliyat için sizi arıyor, sabah taburcu oluyorsunuz, arıyor ve hal hatır soruyor. Birkaç saat sonra siz onu arıyorsunuz, yarım saat telefonuna cevap vermiyor. Yarım saat sonra size dönüyor, ne var gibisinden açıyor telefonu. Neredesin sen diye soruyorsunuz, AVM'nin önündeyim diyor ama sesi evin içinden geliyor. Yalan atma, sen kiminle birliktesin, kimin evindesin diye soruyorsunuz, bana iftira atamazsın diye tepki gösteriyor, sonra tamam ben iftira atıyorsam sen de görüntülü aramama cevap ver diyorsunuz, teyzemlere geçince seni arayacağım diyerek telefonu yüzünüze kapatıyor ve sizi engelliyor. 45 dakika boyunca kendisine ulaşamıyorsunuz ve 45 dakika sonra size geri dönüyor. Bu sefer de siz onu engellemiş oluyorsunuz. Ona hiçbir söz hakkı tanımıyorsunuz. Hayatınızdan def edip gönderiyorsunuz. Normalde her görüntülü aramasına anında cevap veren siz, bu sefer size bunu yapan o! 1,5 sene emek verdiğiniz, uğrunda uzak yollara sürekli gidip geldiğiniz o kadın!

Evlilik yolunda ilerledigim nişanlım yalan söyledi, engelledim ve kestim atıp doğru mu yaptım?