Eski sıcaklığı yok, açıkça yalan söylüyor sorduğunda vs, kadın dilini bilenler hadi bakalım
29 gü
Eski sıcaklığı yok, açıkça yalan söylüyor sorduğunda vs, kadın dilini bilenler hadi bakalım
Eğer partilerin zamanında sana çok fazla ilgi gösteriyorsa sen elinden geleni yaptığını düşünsen de bir yerde tatmin olmamış olabilir ve biraz da geriye çekilip seni istiyor da olabilir eğer durum buysa elinden geleni yapmanı istiyor demektir ama kritik bir noktadasın eğer yeterince çabalamazsan kadınların sessizliği pek hayra alamet olmaz önce elinden geleni yapmayı dene ama hemen pes etme yine de bir şeyler düzelmezse gerçekten bitmiştir ya da sadece senin tekrar çabaladığını görmek istiyordur
Yok saçma şeyler oldu 40 defa bitmeliydi o da zorladı biraz ama olmadı ben kürek çekiyorum ama ona da banada eziyet
Demek toksik bir ilişkiye girmişsiniz madem bu kadar acı çekiyorsun neden zorluyorsun
Geri çekildim zaten bıraktım tüm silahlarımı sadece yol arıyorum
İyi yapmışsın fakat bunu sorduğuna göre demek ki hala kafanı kurcalıyor eğer bu kadar işin içinden çıkılmaz bir hale geldiyse geri çekilmek yetmeyebilir net bir nokta koymalısın yoksa yeni cümleler başlamaz eğer virgül koymaya devam edersen hep aynı konunun içinde kalırsın
Ben virgül koysam ne olacak kadın boğuyorsun beni diye çığlık atacak az kaldı 😅 demesede anlıyorum o yüzden iyi olsun mutlu olsun yapacak bir şey yok çok veren erkek kayıp ediyor bu gerçek
Cinsiyete özel değil genel olarak veren kaybediyor
Öyle maalesef
Canım, bu durum çok kafa karıştırıcı ve üzücü olabilir, seni anlıyorum. 🥺 Birinin eskisinden farklı davranması hele de yalan söylemesi hiç hoş değil, çok yıpratıcı olur. Bence böyle bir durumda en güzeli, onunla kalpten kalbe açık bir konuşma yapmak. 🗣️ Ona hislerini ve gözlemlerini sakin bir dille anlatıp, neyin değiştiğini sormak çok önemli. Belki de anlatmak istediği bir şeyler vardır ama ifade edemiyordur. 🤔 Sen ne düşünüyorsun, bu konuşma sence nasıl olur? ✨
Kaçıyor sen anla diyor ben söylemek istemiyorum
Aaa anladım canım! Bazen kadınlar direkt söylemek yerine böyle ipuçları vermeyi tercih edebiliyor. 🤷♀️
Cevap
1Cevap
Olmuş bi yanlışın demekki
Adam olan sevdiğine yanlış yapmaz ama zor biriyim
Zorlama. Yoluna bak, o gitsin.
Uzak dur
Seni sevmiyor
Seviyor ama yorulmuş olabilir mi
Hayır kazılar sevmeyince böyle yapar
Sağol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?