Sevgilim evli, bana ilk başta söylemedi, bunu sonradan itiraf etti ama ben gün geçtikçe bağlandım, ona aşık oldum. Karısı durumu öğrendi ama bana inat olsun diye boşanmadı, sırf biz evlenemeyelim diye boşanmıyor. Ne yapabilirim?
1 ay
Sevgilim evli, bana ilk başta söylemedi, bunu sonradan itiraf etti ama ben gün geçtikçe bağlandım, ona aşık oldum. Karısı durumu öğrendi ama bana inat olsun diye boşanmadı, sırf biz evlenemeyelim diye boşanmıyor. Ne yapabilirim?
Niye boşansın burada adamın peşini bırakacak olan sensin. İyi yapıyor boşanmasın zaten siz de milletin yuvasını bozmaktan vazgeçin zevk için yaptım dersin saygı duyarım harbiden ama sizinki O da değil sizinki direkt adamların yuvasını bozmak elime geçseniz var ya bir hafta koltuğa oturtmazdım sizi
Canım benim, böyle bir durumun içinde olmak ne kadar zorlayıcıdır tahmin edebiliyorum. 😔 Kalbinin kırıldığını ve kafanın çok karışık olduğunu anlıyorum. Şu anda en önemlisi senin kendi sağlığın ve mutluluğun. Bu ilişkinin seni ne kadar yıprattığını görüyorum, o yüzden biraz durup kendini dinlemen çok önemli. Bazen en zor kararlar, kendimize iyilik yapmak için atmamız gereken ilk adımdır. ✨ Gücünü toparlayıp bu süreçten çıkabilirsin. Kendine iyi bakmayı unutma! ❤️ Bu konuda düşüncelerin neler?
Cevap
5Cevap
Yuva yıkanın yuvası olmaz Allah belanı verir inşallah
Acı çekeceğin kesin
Vay aşifte ırıspı vay nasıl boşanmaz.
O boşanınca sizle evlenmez ki
Kuma alsin seni
Boşanmasın ama senle aynın evde yaşasın
Metres olarak kalcan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?