- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
3 ayPiyasacı derken? bir çok değişik konu üzeri örnekler çoğaltılabilinir. Ama bahsetmek istediğin çok eşlilik çapkınlık maddi sömürü ne kopardım kazanç vb. niyet ve kişilikte biriyse ki kendi gözlemin veya sorduklarınca teyit ettiğin birisi ise? ; Ön yargısız ama tedbirli muhattap lık kurulabilir. Zamana yayılarak yuva kurma üzeri muhattaplıklar aile ile tanıştırma teklifi vb. talepler iletilir cevapları ve uygulamaları gözlemlenebilir, oluruna göre davranılabilir. İnsan ın iyisi de var kötüsü de var. Hatasın dan döndürülebilecek kişi ile karşılaşınca güzel sonuçlar elde edilip evlilik ve akabi beraber geçim ehli olarak yaşayıp yaşlanma beraber ce yaşanabilir. Şu sözü unutmamak gerek ; Hayır sandığın da şer, şer sandığında hayır olabilir. Tecrübem üzeri yaşadığım ; Bir bayan ile bir internet sitesin de had aşan paylaşımına tepki vermem üzeri muhattap oldum. Ön yargısız ve alttan alarak ona hatasını ve bu hatasının sebeplerini sordum. Eşi ile duygusal, ilgisel ve cinsel sorunlar yaşadığına vardı konu. Akabi benle sanal ve real cinsellik yaşamak istediğini belirtti çünki muhattaplık yöntemim iyi niyetim samimiyetim objektifliğim psikolojik birikimim ve de manevi bilgim karşı cins üzeri okuduğum kitaplar ve uzman yorumları vb. birikimim ile muhattaplığım onda güven oluşturdu. Cinsel isteğini ; Zina günahı olarak, benle de yetinmeyip çok eşliliğe alışıp yuvasını yıkabilme ve tekrar evleneme me evlense bile eşini aldatma, ilişki yaşayacağı kişiden cinsel hastalık kapma ve başkasına bulaştırma veya onla ilişki görüntülerini erkeğin gizli den çekip bayana maddi şantaj yapma ihtimali ve son olarak eşi ile sorunlarını gidermesi açısın dan tavsiyelerim oldu. Sonuç mu? ; Şimdi eşi ile mutlu önerim üzeri eşin den hamile kaldı ve erkek bebeği oldu :) ilgi sevgi ve cinsellik üzeri problemleri eşi ile bitti :). Başka görüştüğü erkek varmış ondan da ayrıldığını bana dedi :). Aslında bahsettiğim bayan bekar olsaydı ve onunla bir vesile ile tanışsaydık? karşılıklı uyum ve sevgi olsa evlenmek isterdim :) buna rağmen eşi ile sorunlarını ve benle ilişki yaşamak istemesini fırsat bilip te yuvasını bozmaya kalkmadım kalkmam da. Evlenmeden cinsellik ve aşamalarını yaşamam bayanın elini bile tutmam. Sorduğun soru üzeri yaşadığım tecrübem de genellemesiz bir örnek oluşturmak ta.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)3 ayOlur ama “piyasacı” denince ne kastettiğin çok belirleyici.
Sosyal, dışarı çıkmayı seven, çok çevresi olan biriyle; sürekli flört enerjisi peşinde koşan, ilgi bağımlısı ve sınır tanımayan biri aynı şey değil.Bir ilişkinin yürüyüp yürümemesi genelde şunlara bağlı:
Sadakat ve sınır anlayışı var mı?
Seni “opsiyon” gibi mi hissettiriyor yoksa gerçekten hayatına dahil ediyor mu?
Sürekli dış onaya mı ihtiyaç duyuyor?
İletişimi net mi, yoksa manipülatif mi?
Kalabalık ortamları sevmesi dışında ilişki kurabiliyor mu?
Bazı insanlar çok sosyal ve “piyasada” görünür ama ilişkide gayet sağlamdır. Bazıları ise sürekli heyecan, ilgi ve yeni insan aradığı için uzun ilişki sürdüremez. Sorun gece hayatı ya da çevre değil; niyet ve karakter.Şunlar varsa dikkat etmek gerekir:
Sürekli gizlilik
Telefon/mesaj konusunda aşırı saklama
Seni belirsizlikte tutma
Bir gün çok ilgili bir gün yok gibi davranma
Herkesle flörtöz tavrı “ben böyleyim” diye normalleştirme
İlişkiyi ciddileştirmeden partner avantajı isteme
Şunlar varsa ilişki yürüyebilir:Açık iletişim
Net bağlılık
Tutarlılık
Sana güven vermesi
Sosyal hayatıyla ilişkiyi dengelemesi
Asıl soru “piyasacı biriyle olunur mu” değil, “sen o kişinin ilişki tarzında huzurlu hissediyor musun?” Çünkü bazen kağıt üstünde sorun olmayan biri bile kişiyi sürekli güvensiz hissettirebilir. O durumda ilişki teknik olarak yürür ama yıpratır.10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
3 ayBence piyasacı birisiyle kesinlikle sevgili olunmaz, öyle tiplerle bir ilişkinin yürüme ihtimali sıfırdır; zaten bu piyasa ortamlarında kız rolünde olanlar genelde peynir markası gibi her an elden ele gezmeye müsait oluyor, o yüzden ben asla böyle bir ilişkiye girmem. Hayatı sadece gösterişten, ortamdan ortama akmaktan ve anlık flörtlerden ibaret olan birinin ne sevgisine inanırım ne de sadakatine; çünkü onların gözü her zaman dışarıda, kulakları hep yeni bir maceradadır. Ben ilişkide netlik, güven ve ağırlık ararım; her mekanda adı geçen, herkesle bir geçmişi olan piyasa tipleriyle kendimi yıpratamam, benim öyle dünyalarla hiç işim olmaz.
20 Yorumla
3 ayKılık kıyafetine bakılırsa piyasacı olmayan hiçbir erkeğin seninle işi olmaz, seninle hiçbir ilişkiyi yürütemez. Sen kendini bu kılıkta piyasaya sunarsan karşına ancak piyasacı erkek çıkar.
Şahsiyet sahibi düzgün bir erkeğe ulaşmak istiyorsan önce görüntünü, kostümünü, yaşantını değiştirmen lazım.
Kıyafet; erkeğin tarzı, kadının kimliğidir. Bir kadın, kostümü neyse o yolun yolcusu ya da yollusudur.
İnsan, etrafındaki 5 kişinin ağırlıklı ortalamasıdır. Etrafındaki 5 kişi, hayatına girmiş 5 erkek neyse sen olsun.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Ezgi, o piyasacı tayfa var ya, aman Allah'ım! 💅 Vallahi hayatım, ilişki yürür mü dersen bence çok zor. Onların gözü hep dışarıda, ilgi çekmeyi seviyorlar. Ama Mistik Biri'nin dediği gibi, belki haritasında sana aşırı düşkün bir Venüs vardır, kime belli olur ki? 😂 Riskli sular canım, benden söylemesi. Biraz yorucu olabilir böyle bir ilişki. 💔
01 Yorumla- 3 ay
Piyasaci ne ama 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Böyle tiplerin erkeği de kadını da elbet bir gün aldatır, kendinize bunu yapmayın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,9b cevap paylaştı. Piyasa yapmaya devam etsin sevgili kalmayalım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 268,2b cevap paylaştı.
u 3 ayHayır olunmaz.
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 851 cevap paylaştı.
3 ayBelirli bir yaşını geçmiş olanlar ilişkiye doğduğu için iyi bir eş ve baba olabilir ama tutup da 25 yaşında piyasaci adamdan evin direği olmaz😅bir de ben kendilerini dürüst buluyorum diğer erkekler de piyasaci olmak isterdi bence ama ya tipleri ya paraları ya ozguvenleri müsait olmamıştır...
14 Yorumla- 3 ay
@eskiblablaci Palavra, palavra, palavra!😅 Bu yaşıma kadar asla piyasacı olmadım. Olamadım değil. Olmayı tercih etmedim.
Yapmak istesem görüntüm de imkanlarım da arkadaş ortamımda buna müsait. Defalarca çağrılmama rağmen bu tip ortamlara katılmadım.😏
Yani her erkek piyasacı olmak ister diye bir şey yok. Bu çok aptalca ve yanlış bir varsayım. Şuurlu, idealist, makul hedefleri olan hiçbir erkek piyasacı olmak gibi küçük ve s*l*kça hedefler peşinde koşmaz.😎 - 3 ay
@Fikretin_İktidarı senin iddialarına göre her erkek piyasaci değil çünkü bak ben öyle bir şey yapmadım yapamadigimdan değil ha... bak işte bu da bana palavra geliyor...
- 3 ay
@eskiblablaci Valla çevremdeki piyasacılara bakıyorum. Çoğu yakışıklı da değil zengin de değil. Tek ortak özellikleri önlerine gelen 100 kadına yavşayıp kendi skalalarında 1 tane aptal kızla düşüp kalkmayı başarı zanneden müptezeller olmaları
Genel fiziksel özellikleri de taskafa, dövmeli kol...😅
Yaaav Allah aşkına. Çapkınlık dediğin şey. Beyin ameliyatı değil. Networku it kopuk arkadaş çevresi olan en mal adamın bile yapacağı bir şeyi bir mesleki kariyer gibi anlatıyor olman da gülünç yani.😂
Tanıdığı tanımadığı her kıza asılmak, özgüven falan değil avanaklıktır, ya*vşaklıktır, seks dilenciliğidir, düpedüz o*ospu çocukluğudur🤣
Senin çevren o*ospu çocuklarından ibaret diye bütün erkeklerin amacı piyasacılık olmuyor. 😂
Ya Allah aşkına şu Youtube, İnstagram kanallarında diplomasız, sertifikasız, vasıfsız insanların sürreel tespitlerini gerçekliğin ta kendisi gibi öne sürmekten vazgeçin.🤣
3 ayYahu adı üstünde. Piyasaya çıkıp kız avliyor. Kızım siz saf misiniz bunun sorusu bile saçma :)) O... spudan sadık olur mu gibi bişey.
Yüzde yüz aldatacak kaçışı yok , bahanesi yok
Anca eğlenmek için takılır kızlar onlarla o kadar, evlilik insanları yüzlerine bakmazlar, bakılmaya da hiçte layık değiller zaten. sakın kendini düşürme, öz saygını koru, böyle tipler tehlikeli olurlar. Gece hayatı hap map sapıkça grup partileri her türlü pisliği yaparlar.
Şimdi kadınım diye bana inanmazsin kıskandığimi düşünürsün kesin. Ne diyim. ama bu böyle. Gerçek bu.
Şu narsistlerin g. tlerini kaldırmayın artık yeter çok şımartıyosunuz boş yere. Of.
00 Yorumla
3 ay
Dosta korku düsmana daha fazla korku veriyor.
00 YorumlaDaha gençsin. Böyle herkese salaş olan adamların ne kadar zararlı olduğunu tecrübe ile öğrenmek istiyorsan devam et. Ama dinlerim dersen uzak dur. Zira erkek adamın samimi kız arkadaşı bile olmaz ve olmamalı. Her erkek bende dahil o çekimden uzak duramaz. En fazla iş arkadaşı olur oda işte kalır. Birde piyasa adamı ile olur mu diyorsun. Gerisini sen düşün
02 Yorumla- 3 ay
Kızların da samimi erkek arkadaşı olamaz çünkü kızlarda o çekimden uzak duramaz
3 aySenden büyük piyasacı var mı takılmalık kız bile bunu soruyor 🤣şaka gibi ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 aykadınlar daha kötü. 500 tane varsa kadının çevir diği erkek... Erkeğin taş çatlasın 4-5 tane olabilir... Çoğu erkeğin 1 sevgilisi bile yoktur... En kötü kadının en kötü yedekte tuttuğu 30 tane adam vardır bu zamanda 2026 da en az.
10 YorumlaYa yürür de senin de geniş rahat olman lazım maddi manevi bir gücün olmalı yoksa çekilmez gibime geliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayİlişki yürümez çünkü hem kızın istedikleri olur hem de erkeğin yani zengin avcılığı bir yerden sonra patlar. Ama gerçekten sağlam bir ilişki ile evlilik düşünülüyorsa anca o tür kişilerden olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
3 ayBence çok zor yürür. Çünkü ilişki biraz huzur işi, piyasacı tipler ise genelde sürekli hareket ve ilgi peşinde oluyor 🙂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 852 cevap paylaştı.
3 ayÜni döneminde hızlıydık kızlar pervane olurdu durulup evlilik moduna girince kimse dönüp bakmadı. Bu işlerde kızları üzen hızlı olanlar kazanır.
00 Yorumla Sen tam onlarla takılacak kızsın gt baş açık tam senlik iki takılırlar geçerler
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,4b cevap paylaştı. Kim bunun normal olduğunu söylüyorsa kendine saygısı yoktur
10 YorumlaSaçmalamayın. Öyle insanlardan ne köy olur ne kasaba tabiri caizse.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı.
3 ayHayır, hatta eski sevgilim masterchef e çıkmıştı 😄
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı.
s 3 ayAlışmış kudurmuştan beterdir elbet bir gün dayanamayıp aldatır
00 Yorumla Herkes ile hersey olabilir ama piyasacı birinin piyasa ile işi olur bence sen çevreni düzelt
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
3 ayOlmaz ve yürümez, balık baştan kokar bu tiplerin çoğunluğunun ne olduğu ortada.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
3 ayİlkime göre yaşayanla hayat geçer mi?
Sorunun cevabı sorumun içinde00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 469 cevap paylaştı.
3 ayAldatılmayı kafana takmıyorsan elbette olur.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
3 ayPiyasacı biri nasıl oluyor otlar pohlar ondan mı soruluyor
00 Yorumla
3 ayçerez gibidir hızlı yenir ilk başta lezzetlidir bitmeye yakın tadı bozulur...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hayır sürmez, belirli bir süre takılmalıktan öteye geçemezler.
00 Yorumla
3 ayHayır olmam ve yürümez veya gelecek olmaz böyleleri ile
00 Yorumla
3 ayBunların gözü aç olur her gördüğünün peşine giderler
00 YorumlaYani diğer ismiyle avcı beni tavlamak için uğraşan kızlar gibi
00 Yorumla
3 ayPiyasacı ile sevgili olunursa da her yaz ayrılmak zorunda kalırsınız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Piyasaci eşittir çapkın demek bu yolda değmez hiç bir emek
00 YorumlaCiddi ilişki insanıyım ve hep öyle erkek aradım ama o piyasa tayfa da ilgimi dehşet çekiyor. Aşk yaşanmaz ama eğlenirsin. Flortlesmek bile eğlenceli olur sadece kapılıp aşık olmamaya dikkat etmen lazim
12 Yorumla- 3 ay
Piyasa tayfa zina yapıyor sürekli
Gizli Üye(25-29)3 ayKoşarak kaç. Piyasacı biriyle, 2 yıl çıktım güya bana çok aşıktı. Ayrıldığımızda tesaviye başladım antidepresanla 5. Yılımız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayMerhaba. Gözlemlediğim kadarıyla kadınlar efendi erkeklerle piyasacı erkeklere kıyasla daha mutlu oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayGenelde bu kadinlar erkegin parasini yemek icin erkeklerde bu kadinlari tek gecelik icin kullaniyor
10 Yorumla
3 ayPiyasacı olan kadında çapkınsa tek erkekle doymuyorsa evet olunur. Daha iyisini düşünemiyorum. Ama piyasacı olan erkekse olmaz, erkek ait olduğu kadına sadık kalmalı
02 Yorumla- 3 ay
Haaaa ben cuckoldum diyon yani. Aptal herif! Tam tersi. Önce kadının düzgün olması gerekiyor asıl.
Yaptığın paylaşım, cuckold paylaşımı lan. İ*ne misin? Sen ona sadık kalacan, o seni aldatacak öyle mi?
Bana bak bana! Seni var ya tüm maddi manevi temellere dayanarak sever haaa! - 3 ay
Bana bak bana! Seni var ya tüm maddi manevi temellere dayanarak s*kerim haaa!
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. İtin yoldaşı it olur
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,7b cevap paylaştı.
3 ayolmicagını bilerek neden soruyorsunuz bizim olur dememiz bir şey ifade etmez
00 Yorumla
3 ayD@lyrrklar kisaca bunlar gibileri 3 4 saniyede bir gelir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
3 aySağol kanka mental sağlığımı seviyorum
10 Yorumla
3 ayHayır yürümez ilişkiye başladığımızda her şeyi bıraktıysa denenebilir
00 Yorumla
3 ayAldatılma ihtimalin yüksek, sen bilirsin ama bulaşma derim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Ah benim saf guzularım
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı.
3 ayBu ilişkiler bana çok mutualist geliyor
26 Yorumla- 3 ay
- 3 ay
- 3 ay
Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı. Olunöaz hiç yoktan başını ağrıtma
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.
3 ayKap ile sarma götür bideee😂😂😂😂😂😂😂
02 Yorumla- 3 ay
😂😂😂
Gizli Üye(25-29)3 ayO piyasada boğulsunlar hangi cins olursa olsun gün yüzü görmesinler
Amin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
3 ayÇok düşük ihtimal. Ben güvenemezdim
10 Yorumla Yok ya gideri olmaz bence
10 Yorumla
3 ayBen istemem gundi gibiler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
3 ayUzak durulması gereken tipler
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
3 ayOnların gözü dışarda ya
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
3 aySen de piyasacıysan olur anca.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. hayır tabiki ya deliricem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
3 ayBazı şeyler denemeden bilemezsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayMideniz kaldırır yeter ki zengin olsun. Piyasacı diyorsun peki sen nasılsın? 😄
00 Yorumla
3 ayYürümez uzak dursunlar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
3 ayAçık ilişki yürütürsün en fazla
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Olmaz yıpranırsın ula
00 YorumlaPiyasacı biri ile piyasacı takılır zaten.
00 YorumlaSende öyleysen zaten aşağısı kurtarmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (62)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat