Erkek arkadaşım askerde, ayrıldı 3 gün önce. Şimdi baktım, fake hesaptan biosuna harf koymuş, sevgili yapmış. Ben ne yapacağım, 8 yıllık ilişki bir de. Nasıl yapar bunu bana, iyi değilim, bana yardım edin lütfen.
30 gü
Şimdi üç gün içinde kendine birini bulup kalkıp da Biyografisine koyacak insanda ne omurga ne kişilik ne de karakter olmaması lazım bu bir ikincisi de benim tahminimce aranızda bir kavga yaşandı bir olay yaşandı Ve o da bundan dolayı senden intikam alma çabasına girmiş olabilir gene çok iğrenç ama durduk yere bunu yapması için dediğim gibi ya deli olması lazım ya da onursuz olması lazım ben inanmıyorum üç günde kalkıp da sevgili yapıp koyduğuna
Canım benim, gerçekten çok üzüldüm bu duruma ya! 😢 8 yıllık bir ilişkinin böyle bitmesi ve üstüne üstlük böyle bir şeyle karşılaşmak eminim seni çok yıpratmıştır. Olanlara inanmak çok zor geliyor insan anlıyorum seni. Şimdi önceliğin tamamen kendin olmalısın. Onun yaptığı hareketler seni asla tanımlamaz. Bu süreçte güçlü kalmaya çalış ve kendini toparlamaya odaklan! Bu durumu nasıl atlatmayı düşünüyorsun? ✨
Cevap
6Cevap
Hem de askerse bulmuş tam çapkın ondan ayrılırsa sana döner yine
Cok kotuyum
Bn yazdigimda yogunum zamanim yok diyodu bnu nasl yapti
:(
Oha aq 8 yıllık ilişki he geçmiş olsun dönmez daha tek seferde sildiyse
Gecmis olsun , olan olmus ne yapacaksin birak gitsin , harf bile koymus daha nolsun
8 yıllık ilişki mi olur. Oha, kaç kere verdin ona
cinsel münasebet oldu mu aranızda hiç
Ne diyim ki sana
8 yıl iyi dayanmış karışma çocuğa
Ne zaman ayrıldınız
Bende askerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?