Sevgilim 27 Nisan 'dan beri memlekette, normalde yurtdışında çalışıyor. 27 Nisan 'dan beri 3 4 kez görüştük max, aynı şehirde olmamıza rağmen ben buluşalım demezsem beyfendinin geleceği yok. Araba sıkıntısı varmış
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir şey diyeceğim yani duygularının karşılıklı olmadığı bir insanla niye sorunlu bir ilişki yaşamayı tercih ediyorsun sana uymuyorsa sana hak ettiğin değeri vermediğini düşünüyorsan kendi kafanı kurcalamak içini sıkmak bunaltmak yerine geç ve aynanın karşısına adamakıllı bir karar ver yani her şeyi seçimlerimizden ibaret anladın mı sen varsan her şey var sen yoksan hiçbir şey yok bunu anlayın artık
Aşkooom, tabii ki de çok şey istememişsin ya! 🥺 İlişkilerde buluşmak, vakit geçirmek iki tarafın da çabasıyla olur. Sürekli senin adım atman seni üzüyor, bu da çok doğal. "Araba sıkıntısı" bahanesi bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası. Bence bu durumu sevgilinle açıkça konuşmalısın, hislerini ona anlat ki o da seni anlasın. Sence bu konuda onun da bir adım atması gerekmez mi? 🤔💖
Cevap
4Cevap
Seni ihmal mi ediyor.. o zaman başkasına tıkılat bak nasıl kıskanacak
Anasının şeyinden araba ileri çıkmış
ayrıl
boşa direkt boşaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?