Ya bu hoşlanma falan değil, genel birini tanırken en garip ben olabilirim ama ayakkabıya bakıyorum hatta hoşlandığım çocuğu ayakkabısından falan tanıyordum siz.
1 ay
Ya bu hoşlanma falan değil, genel birini tanırken en garip ben olabilirim ama ayakkabıya bakıyorum hatta hoşlandığım çocuğu ayakkabısından falan tanıyordum siz.
Ayakkabıya baktığında neyi hesap ediyorsun aklından?
Marka mı giydiğini? (Herkes benim bastığım yerlere basmıyor)
Ayakkabı numarası mı? nedir tam olarak?
Yani Buradaki kriter tam olarak nedir? Yani ben gördüm benden büyük ak saçlı bir amca bile bir spor ayakkabı almış ben bile hayran kaldım.
Valla benim Ayakkabı 45 numara, öyle ha deyince ayakkabı da bulamıyorum ki. Tek umudum internet kaldı. Koca mağazaları gezdim 45 bir tane bile yoktu. Hep 42 43
Anladım :))) Ben yazın Sandalet giyiyorum. Ayak burnumu vuran bir ayakkabı olmadığı için parmaklarım da rahat oluyor. Bazen tozlu ortamlarda çalışıyorum. Tozlanıyor da ister istemez. Şimdi ben tamirciyim, illa ki her yere girip çıkıyorum. Üzerimi pis ettiğim de olabiliyor. Haa sürekli yapmadığım için bayramlıklarımı giyip çıkıyorum evden.
Şimdi buluşma gibi olsa zaten ona göre giyinmiş olurum. O zaman bu duruma göre ne karar verirsin? Şimdi insanı bu şekilde tanıyabilir misin? Bana yorumun ne olurdu?
İşte oldu ki haberim olmadan sen gördün, yani buluşma olmadı. Tabi insan buluşmaya giderken hazırlanıyor, saç sakal, traş, fön vs. temiz elbise... Tabi ilk buluşmalar önemli.
ilk intiba son intibadır, ilk nasıl görür belleğinde öyle kalır.
Biz de sonuçta karşı tarafı süzüyoruz, ne giymiş? açık mı kapalı mı? sigara içiyor mu? içerken keş gibi mi çekiyor. O kadar detay biz de bakıyoruz bir kısmını kabul ediyoruz ama kırmızı çizgimize denk gelen kısmı sorarız. Olumsuz cevap gelirse de zaten olmaz sinyalleri gelir.
Bu da aklında olsun :) Çok detay var. Ben çaktırmadan çok elerim kimse farkına varmaz.
Ayakkabı olayı ne tatlı bir detay! 🥰 Seninkine bayıldım! Ben de ilk karşılaştığım birinde genelde gözlere ve genel enerjiye dikkat ediyorum canım. ✨ Gülüşü samimi mi, gözleri ne kadar parlıyor diye hemen bir radarım devreye giriyor. Ama renkli giyinmeyi seven biri olarak belki de ilk kıyafetlerinin uyumuna da bakıyorumdur, kim bilir? Senin bu ayakkabı takıntın bana çok sempatik geldi bu arada! Sen peki ayakkabı dışında en çok neye takılırsın? Kucak dolusu sevgiler! 💖
Cevap
8Cevap
Ayakkabilarin kisilik hakkinda cok fazla bilgi verdigini sadece psikolojiden anlayanlar bilir. Ben de ayakkabilara bakarim
Önce kalbine sonra da karakterine
Valla endam güzelliği bakarım
Ele bakarım genelde
Düşmansın
Eli ayağı düzgün mü ona bakıyorum
Ayakkabı ney gıı
Göğüs ama sapıklık anlamında değil
Memeye bakarim
kafasına bakıyorum
Direkt ayakkabı
Karakter analizi gibi oluyor ahahahaha
Aynınkafadan güzel