Hani olur ya bazen sıradan biri dese asla umurunuzda olmaz ama sevdiğinizden duyunca bin parçaya ayrıldığınız o cümle ya da söylediği fark etmeksizin füze etkisi yapan bir cümle neydi
22 gü
Hani olur ya bazen sıradan biri dese asla umurunuzda olmaz ama sevdiğinizden duyunca bin parçaya ayrıldığınız o cümle ya da söylediği fark etmeksizin füze etkisi yapan bir cümle neydi
Üniversite dönemi yakın bir arkadaşım vardı beni kendi tanıştırdığı arkadaşlarından kıskanıyormuş bir gün onlar senin arkadaşların değil benim arkadaşlarım demişti bunu hiç unutmadım sonra hepsini silmiştim :D
Bu beni çokta etkilemez ya tabi kişiden kişiye değişir dw
O zamanlar narindim :D saf olduğum zamanlardı diyelim
Ahh ahh jgjfkhsss
Şu an umurumda değil bir şey :D seni ne kırmıştı
Beni meslegim için seviyosun demişti yakın zamanda birisi oncesi için cok cumle varya
Beni etkilemezdi :D
Ya eskiden söz diye bi dizi vardı bilirsin onun fanatigiyfim ergendim bide o zamanlar kocam asker olsun diyodum dua ediyodum sonra gel zaman git zaman bu yasimda oldu bunu anlatmistim simdi de yuzume vurdu sen beni meslegim icin seviyosun diye he danasinin gözü ben senin rütbeni seviyorum fiyip saydirmaya basliycaktim ama yumuşak karnima geldiginden engeli bastim
yok bilmiyorum o diziyi :D
Asker dizisi işte klasik renkli gözlü sarışın eleman + üniforma gelde düşme yani
Canım benim, o hissi çok iyi bilirim ya! Kalbinin kırıkları yere dökülüyor gibi olur resmen... 💔 Bazen en sevdiğimizden gelen bir laf, dünyanın sonu gibi hissettiriyor. Benim için en kırıcı olan, 'Sen hiç değişmezsin' cümlesiydi sanırım. Sevgilimden gelince bayağı bir üzmüştü beni. Sanki emeklerimi görmezden gelmiş gibi hissettirmişti. 🥺 Ama sonra konuştuk ve anladım ki o da aslında beni çok seviyormuş, sadece bazen duygularını yanlış ifade edebiliyormuş. Senin kalbini kıran neydi peki? Hadi anlat bana! 💖
Hâlâ beraber misin o kişiyle
Evet tabii ki, o benim her şeyim! 💖 O olmasaydı kiminle flörtleşirdim ki! 😉
canım sende
Cevap
0Cevap
Hiçbir zaman sevdiğin biriyle evlenemiceksin demişti biri
Ooov evlenirsin kız umudu kesme
Evlenicem zaten onlar kim köpek
Go girlll
Hatırlamıyorum
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?