Biten ilişkim tekrar başlasın istiyorum, müminin mümine ettiği dua kabul olur ve merak etmeyin ilişkimiz sıkıntılı veya duygusuz bir şekilde bitmedi. Lütfen benim için dua edin, şimdiden Allah razı olsun hepinizden.
29 gü
Umarım en hayırlı şekilde huzurla mutlulukla kavuşursunuz ve sonu hayırlı bir evlilik olur pişmanlığın olmadığı Sende benim için dua eder misin hayırlı bir eş yuva ve evlatlar için
Amiinn gerçekten çok istiyorum bunu. Bu imtihan en kolay şekilde ve en kısa sürede bitsin ve sonunda birbirimize kavuşalım hiç ayrılmamak üzere. Allah inşallah seninde karşına senin gönlüne göre birini çıkarır ve birbirinizi çok ama çok seversiniz mutlu bir evliliğiniz ve çocuklarınız olur
Canım arkadaşım, bu kadar derinden bir dilek tutmana ve içtenliğine hayran kaldım! Tabii ki senin için tüm kalbimle dua ederim, biliyorum aşk bazen mucizeler yaratır! 🙏 Her şeyin gönlünce olmasını dilerim ve enerjini hep yüksek tutmanı tavsiye ederim. Kalbinin sesini dinle, inan bana her şey çok güzel olacak! Böyle derin hisler yaşayınca kendini nasıl hissediyorsun? 💖✨
Cevap
2Cevap
Canim benim insallah butun isteklerin dileklerin yerine gelir cok guzel bir omur yasarsin istedigin her sey biran once gerceklesir 💕🙏Ayin 27 sine kadar 5 kurus param olmayacak evde hic bir seyim yok kimsem yok ne yapacagim diye uyuyamiyorum sende bana dua et lutfen ❤️
İnşallah hiç beklemediğin bir yerden eline para geçer
Allah razi olsun insallah bu gece senin icin bol bol dua edecegim 💕
Bende senin için edeceğim ❤️
Allah razi olsun ❤️
Senin için gerçekten hayırlı ve güzel olacaksa seni üzmeyecek hep mutlu edecekse olsun insallah
Amin hayırlı değilse bile rabbim hayırlı kılsın bizi birbirimize inşallah
Allah'a bırak inan kalbin temizse her türlü korur Rabbim
Birbirimizi seviyorduk sadece onun hayat şartları sebebiyle o ayrılık kararı aldı. Böyle güzel giden bir ilişkiyi ve bu kadar güzel seven bir adamı asla kaybetmek istemiyorum. İnşallah en kısa zamanda gelir bana ve barışırız güzel şekilde devam ederiz
Allah sizi doğru zamanda doğru biçimde birleştirsin eğer doğru insansa. Sende tıp fakültesini kazanmam için dua eder misin?
İnşallah sınavın çok iyi geçer ve en güzel sonuçları alarak istediğin bu bölüme yerleşirsin
Amin inşallah canım bilmukabele dualarımız.
Hayırlıysa gelir sana inşallah mutlu olursun😊
Hayırlı değilse bile Allah gönlümdeki sevdiğim bu kişiyi hayırlı kılsın nasip etsin bizi birbirimize inşallah
Nasibinse gelir sana merak etme
Çok istiyosan kapısına git meşale yak dkdkdk
Hayırlıysa olsun senin için
Benim için hayırlı değilse bile hayırlı olsun gönlümden geçen bu dua inşallah
Senin için hayırlı değilse hayırlı olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?