Aşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı. karşı cinse baskıcı demiyimde dediğim dedik, 10 numara kafa dengi adamlardır, gülmeyi güldürmeyi severler, çok hoş sohbettirler, karakter bozukluğu olanına rastlamadım kendi karakterine yakıştıramaz, hak etmediğiini düşündüğü kişilere selam bile vermez, biraz çekingen utangaç ama coşkulu, eleştiriye açık ama kaale almaz :D severim kendilerini :)
13 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBende aslan burcuyum kızlar valla uzak durun , çok kendimi bişey sanıyorm :D
02 Yorumla- +1 yıl
Çok tehlikeli ve zalımsın çook :D :D
Aşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı. aslan erkeğiyle sevgili oldum o kadar nefret ettirdiki beni erkeklerden o kadar hissizleştim ki anlatamam duygusuz odun bir kız oldum sayesinde. kimseye guvenim kaldı allahın belası.
24 Yorumla
+1 yılAslan burcu erkegi uysal sevdimi adam gibi sever, sevdigi icin herseyi göze alir ve duygusallardir diye biliyordum ben (nette öyle yaziyordu).. en azindan birini tanidim öyleydi
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aslan zor değildir dışarıdan zor görünür :) Hiç birşeyi takmaz gibi görünür :) Ama esasında iyidirler birde şu havaları olmasa :) Eğer aslan severse yaşanır yoksa boka sarar.
12 Yorumla- +1 yıl
Seni bir kere sevmezse hiç sevemez ısınamaz :D Bir şeyi takmıyor gibi görünürüz fakat içimizde en ince detaylara kadar düşünürüz
Daha önce aslan burcu 3 erkek arkadaşım, 1 sevgilim oldu. En uzun ilişkimdi hala canım bir şeye sıkılır arar dertleşirim falan.
15 Yorumla- +1 yıl
Sevdiği kişi için yanlış oldugunu bilsede yapar aslan :) Alttan alttan yürütür kimsenin haberi olmaz daha doğrusu kimsenin haberi olmaması için uğraşır. On numara plan yaparlar
Ahahah:D sevgilim aslan burcu ve harbiden çok zor. Ama öyle böyle değil... Dayanıyorum yapacak bir şey yok
012 Yorumla- +1 yıl
Aşırı gururlu, aşırı inatçı, hep dediğim dedik, ilişkiyi kendi yönetmek istiyor, gururu yüzünden 1 hafta mesaj atmadığı olmuştu bana, ufacık bir şeyde sorun yaratır ve benim düşüncelerim onun için göz önüne alınmaz. Sadece kendi istiyor mu? İstiyor olay kapanmıştır misali... Bunlar kötü yönleri. Ama en iyi yönü de şu harbiden adam gibi adam :) Sevdi mi tam seven cinsinden benim sevdiceğim :D :)
- +1 yıl
Sana bir şey deyim mi, sevgilimi tanımaya başladıkça alla alla bu niye böyle yaa dedim kendi kendime. Sonra burçlara inanan biri olduğum için hemen açtım internetten aslan burcu özelliklerine baktım. Bir de ne göreyim sevgilim karşımda duruyor :DD Oha dedim bir insan burcunun tüm özelliğini taşır mı :D
+1 yılAllah korusun ya. Bir ay kadar konuştum biriyle. Bir ayda tüketti beni ya. Nalet gelsin istedim. Aslan burcuymuş peh maymun burcu deselermiş
03 Yorumla- +1 yıl
Ay sen de mi aslan? Ben kaçar 😂
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. asla ben kendıme zor katlanıyorum ıkı aslan bı arada aman allah korusun :)
01 Yorumla
+1 yılKoç burcu kadını karşısında bütün burçlar eğilir. Öyle pislik bir burç :d
Not: Koç burcuyum. Olumsuz şeyler yazma çok sinirleniyorum :d11 Yorumla- +1 yıl
Aslan burcu bir kişinin önünde ailesini katlet gene dediğim dediktir eğemezsin onu ;))
+1 yılNe sevgilisi nişanlım olur 😄😄 sevdik bir kere katlanıyoruz mecbur
113 Yorumla- +1 yıl
Sende Aslan'ın galiba?
- +1 yıl
Çok kıskançsım muhtemelen dediğim dediksin sen bişey diyorsan kesin doğrudur birazda gözü karasın tersin pistir çabuk sinirlenirsin kendinide beğenirsin baya vs vs
- +1 yıl
Nasıl biliyorum ama sevdin mi çok seversin bide sen 😄
- +1 yıl
Seversin ama onun kadar sevmezsin heralde bak onu bilemedim çünkü benimkinln ilk sevdiği aşık olduğu kişiyim ee hala beraberiz beni seviyor senden Başkasını ölsemde sevmem diyor ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemicem ☺️
- +1 yıl
O bana yapmasında ben ona hiç yapmam sende öyle Düşünme geleceği kararma falan sana kız mı yok bea
- +1 yıl
Yuhhh sana hep dandikleri denk gelmiş kardeşim valla Şükürler olsun hayatımda bir kişi oldu 8 senedir bir kez yanlış yapmadım
+1 yılEvet fazlasiyla zor bir burc ve biz ikimizde aslaniz gel sen dusun
05 Yorumla- +1 yıl
Ama buyuk tutkuu:))
- +1 yıl
Evet sevince katlaniyosun herseye
Gizli Üye(30-35)+1 yıloldum bin defa tövbe ettim unutayım die uzak olsun ama değill yakın
01 Yorumlaik defa aslan burcuyu övmüşler ama normalde kızlar aslan burcu erkeklerinden nefret ederler
09 Yorumla- +1 yıl
öyle abi kimse sorsam aslan burcu erkeğini hiç sevmiyorum arkadaş dahi olmam diyolar ve bunu çoğu kız söylüyo neden diye soruyoruz çok kabaymışız iyi de biz durduk yere neden kaba davranalım ki sizlere yani ayrıca sanki biz kabayız diğer erkekler nazik birer kedi anasını satiyim.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben yayim iyi anlasirim aslanlarla sözümü dinlettigim muddetce :d
08 Yorumla- +1 yıl
Aslan ailesine kafa tutan yapıdadır feriştahı gelse eğer o yapmak istemiyorsa yaptıramaz kendini hiçbirşeyi. Söz dinlemez dediğim dediktir. Onu yönetmek istersen bir bakarsın 2. gün sen yönetiliyorsun. İşin kuralı bu pro'lar bu konuda aslanlar
+1 yılkovayım ben araştırdım aslanla burcumuz şeetmiyomuş *-*
00 Yorumla
+1 yılgenelde Balık burcunu seçerim çok duygusallar bnde balık burcuyum :D
04 Yorumla- +1 yıl
üzülme be olan oluyor aslanım koçum :D
- +1 yıl
:p hee
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmazdm ya hic cekilmiyolar. Tabi kadar kismette :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:))
Gizli Üye(36-45)+1 yıl5 öküz, 6 kaplan guvvetinde aslan burcuyum :D yatakta çok yıpratıcıdır diyede ekleyebilirsin :D
00 YorumlaBenden uzak allaha yakın olsunlar :D
11 YorumlaAslan burcuyum olurdum :)
07 Yorumla
+1 yılYok ikizler bile daha iyidir.
01 Yorumla
+1 yılLanet gelsin aşkına.. Sütten agzım yandı...
03 Yorumla- +1 yıl
Lise aşkımdı hala unutamadım. Çok ah ediyorum ona çok. evlencek yaza. inşallah kız da fil burcudur da alır ayagnn altına
+1 yılEn belirgin özelliğini söyler misin? :)
05 Yorumla- +1 yıl
Bende aslan burcuyum :) Ve haklısın en belirgin ozellikleri liderliktir. Fazla umursamaz ve dobralardır?
- +1 yıl
Hayatı umursamazlar. İçten içe insanların ne söylediklerine bazen kulak asarlar. eleştiriye gelemezler
Hayır. Bir eve 2 aslan fazla gelir.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunlarin disileri ben olurum. Ben bile bas edemem
11 YorumlaBende aslan burcuyum çok kavga ederdik sanırım
01 YorumlaHarbi olurlar aslinda
03 Yorumlabenim sevgilim aslan sen neden zor dedin?:)
07 YorumlaIkinnci senemizdeyiz o benim mirnav kedimm :))
02 Yorumlaolmam kız gibi ağlak olurlar
018 Yorumla- +1 yıl
ağlak değilde seviyorsa ve kavusamıyorsa tek basına kaldıgında hüngür hüngür ağlar... merak etme bir aslan asla baskasının yanında gözlerinden yaş dökmez hep neşe saçar
- +1 yıl
Yav aslan sevdiceğine gurur yapar mı? başlarım onun gururuna... ölür l. an sevdiğine ölür o.. ben öyleyim en azından
- +1 yıl
Ama kimsenin yanında ağlamaz orası ayrı... niye ki ben birini seviyordum sınıftakilere hepinizin lideri efendisi benim benim efendimde odur diyordum :D
- +1 yıl
ah keske ağlaya bbilsem...
- +1 yıl
Yav yiğidolar , Hz Ali hepimizden daha aslandı, Allah ın aslanıydı , Hz fatımayı ona vermeyecekler dedikodusundan ötürü hüngür hüngür ağlamış bütün halk içinde.. o cengaver o Hayber kapısının fatihi... biz kim oluyoruz aslanlık gurur da değil onurlu olmaktan geçer
- +1 yıl
Aslan erkeğinin karşısında en sevdiği kişiyi öldür gene ağlamaz, kimse onu ağlatamaz.. ama yalnız kaldığı anda hayatını gözden geçirir mutsuzsa ağlar hayat zor geliyorsa ağlar :) Dik kafalıdır dediğim dediktir. Yönetmeye bayılır. Eleştiriye tahammülü yoktur. Eğer biriyle arasında kötü birşey yaşanmıssa özür dilemez gururundan babası bile olsa :)) çok zor aşık olur ama sevdimi çok fena sever. Hep hayatın zevkini çıkarmaya çalışır hayata bir daha mı gelicez felsefesiyle yaşar :)
Valla ya kimse olmuyor,
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Burcuna göre adam ayırmıyorum.
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin niye bu kadar feyk hesabin var anlamadim
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNiye aciyon kapation
Cevap sahibi+1 yılAnladim tm sadece merak ettim
Aslan Burcu olarak iki aslan zor :)
01 Yorumla
+1 yılOlurdum ben
01 YorumlaBen onu adam ederim.
16 Yorumla- +1 yıl
Yav @tubiska ben aslan burcuyum beni ama et... Yav kızda ki güzelliğe bak yav
... insan kıymıyor ki baka - +1 yıl
Beni adam et demek istedim :D vallahi bir Aslanı kedi yapar bu kız... tek bir sözüyle
- +1 yıl
Ne yavşaması... hakikati söylüyorum... @tubiska cok zarif ve narin biri... her dişiye pençe atarak parçalayacak olsam sıra ona gelse, o pençelerimle kendimi parçalarım yine o güzel insana zarar vermem...
+1 yılasla
01 Yorumla
+1 yılolmazdım *-*
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl:))))))
00 Yorumla
+1 yılugrasamam :D
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri