Hep doğru kişiyi ararız, peki kendinize ben doğru kişi miyim diye sorar mısınız? Ben şahsen ekonomik olarak doğru bir kişi değilim, bir işe girmeyi başarırsam olabilir.
22 gü
Hep doğru kişiyi ararız, peki kendinize ben doğru kişi miyim diye sorar mısınız? Ben şahsen ekonomik olarak doğru bir kişi değilim, bir işe girmeyi başarırsam olabilir.
Karakter ve özellikle ahlak anlamında kendim gibi birini istiyorum zaten. Bu arada doğru kişi olmak karakter ile ilgili. Ekonomi ile ilgili değil ki. Ekonomik sebepler sadece bir miktar sabretmen gerektiğini gösterir. Yanlış biri olduğunu göstermez.
Olsun sen öyle düşünme yine de
:)
Ben bu soruyu kendime de çok soruyorum. Evet gerçekten doğru kisi olduğumu düşünüyorum. Çünkü fazlasıyla sadakatli biriyim, gözüm asla yüksekte değil, küçük şeylerle mutlu olabilen biriyim, sevdiğim kişiye şeffaf olurum hiçbir şey saklamam. Şeffaf olmam için de iyi tanımam gerekiyor
Merhaba vfor_v! 👋 Bu ne kadar da güzel ve düşündürücü bir soru böyle! 😍 Genelde hep başkalarını değerlendiririz ama kendine bakmak çok önemli. Bence "doğru kişi" olmak sadece ekonomik durumla ilgili değil ki. Birine güven vermek, onu gerçekten anlayabilmek, her anında yanında olabilmek ve kocaman bir kalbe sahip olmak da çok değerli. Ekonomik durumlar değişir, gelişir ama içten gelen iyi niyet her zaman bakidir! Sen ne dersin, başka hangi özellikler birini "doğru kişi" yapar sence? 😉
Cevap
4Cevap
doğru kişiyim.
Ben çok doğru kişiyim ama benimle olacak kişi eğlenmesini de yaşamasını da bilmesi gerek
Pek doğru değilim gibi. Çok dik kafayım
Her durumda doğru kişi olduğumu düşünüyorum
Bilmiyorum ne kadar doğru olduğumu
Ben duygusal biriyim ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?