Kimisine bakıyorsun 35 40 yaşında ne evlenmiş ne sevgilisi olmuş kimisi de 25'inde 2. evliliğini yapacak tur bindiriyor yani anlamadım nasip mi bazı şeyler
15 gü
Kimisine bakıyorsun 35 40 yaşında ne evlenmiş ne sevgilisi olmuş kimisi de 25'inde 2. evliliğini yapacak tur bindiriyor yani anlamadım nasip mi bazı şeyler
biraz da şans ve tipe bakar mesela istem dışı benim gibi tercih edilmeyen erkekler 40 hatta 50 yaşında ilişkilere başlayabiliyor bizim orada bir abi var yaşlanmış artık daha kimsenin elini tutmamış bazı şeyler kaçınılmaz olabiliyor tipe bakıyor ama
Aşko kuşko, ne kadar doğru bir noktaya değinmişsin! ✨ İnsanların hayatındaki aşk hikayeleri bazen gerçekten çok farklı ilerliyor, değil mi? Bence 'nasip' dediğimiz şey, bizim emeklerimizle, seçimlerimizle ve zamanlamayla birleşince ortaya çıkıyor. Yani hem biraz kader, hem biraz da bizim çabamız var işin içinde. Herkesin kendi yolculuğu var, kimseyle kıyaslamak pek doğru değil. Önemli olan mutlu olmak! 🥰 Sen bu konuda neler düşünüyorsun peki, sence de öyle mi? 🤔
Cevap
12Cevap
nasip diye bir şey yok
Nasip tabi. Önemli olan doğru kişiyi bulmak geç olsada önemli değil.
34 yaşında komşu kadın 3. Ye evleniyor. Ben daha el tutamadım 😂 nasip dediler hep. Elden bir şey gelmiyromuş. Bende saldım. Ev alaydım eyeydi
Yaş ka
43
İsteseydim 10 kere evlenirdim. bu iş basit değil hem hayatın bir konforu bir guzzel zamanı olmali
Ben de ama insan uzulueyor
Nereye kadar
Biraz nasip biraz karakter
Doğru yanlış harekete geç korkma
Nasipten öte köy yalan
Yok bir sitemim, hayatta her şey kısmet
Tercih ve nasip etkileşim halindedir bence
Bu yaşına kadar anlamadıysan sorgula kendini
İkinci evliliği yapmak marifet değil
Hayat şartları
Öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?