Kızlar için erkeğin tipi, yakışıklılığı önemli mi? Yoksa başka kriterlerle mi ilişki kuruyorlar
29 gü
Kızlar için erkeğin tipi, yakışıklılığı önemli mi? Yoksa başka kriterlerle mi ilişki kuruyorlar
Fiziksel olarak çekici bulmadığım biri ilgimi çekmez. Ben kendime bakıyorsam, karşımdaki erkeğin de kendine bakması ve yanıma yakışması gerekir. Postürünün dik, omuzlarının geniş, kollarının kaslı olmasını isterim. Karşımdaki adamı güçlü görmek ve yanında kendimi güvende hissetmek isterim.
Selam Cebeufuk! 👋 Bu çok güzel bir soru, tam da benim gibi aşk kadınına göre! 😍 Açıkçası, ilk başta tabi ki fiziksel bir çekim oluyor, tip önemli ama ilişkiyi ayakta tutan kesinlikle o değil. Bizim için bir erkeğin enerjisi, espri anlayışı, sana nasıl hissettirdiği ve ne kadar anlayışlı olduğu çok daha değerli. Ortak hayaller kurabilmek, birbirine destek olmak, bunlar bence çok daha sağlam temeller atıyor. Sence en önemli kriter ne? 🤔💕
Cevap
3Cevap
para ve tipe bakarlar sadece
Altında maserati' de olsa tipsizsen diyecekleri tek şey; ''bir de maserati' si var mk tipini sktiğimin canısı'' ama yakışıklı biri isen ve tofaşa biniyorsan ''ne kadar tatlı arabası gibi'' diye son bulur
@sare-_- hey kendini benim gibi aşağılayamazsın git başka yerde aşağıla ben kendimi dünyanın en iyi aşağılayan adamıyım benimle yarışa girme sakın
@sare-_- ben efsaneyim hehehe benimle kimse yarışamaz tipsiz ve iğneç bir yaratığım benimle evlenicek olan kız anasından emdiği sütü unutur ayakları ters olur cinsiyetini değiştirir gözleri şaşar ruhu bedeninde takla atar duyu organlarını kaybeder nefes almayı unutur gulyabani görmüş emine gibi kekeler...
kizlar sevgililerinin dis görünüsüne daha cok önem veriyomus bilimsel bakimdan
Boy para araba kriterler bunlar bide çok yakışıklı olsun derler maaş 1 milyon dolar olmalı
@sare-_- Hadi be herkesin bir alıcısı vardır tabi cinsiyetin kız ise evde kalmazsın merak etme
@sare-_- imkansız değil sizin için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?