Gidip de bariz bir şekilde Pinterest'ten alınmış olan kaslı erkek fotoğraflarını koyuyorlar çok komik buluyorum. Sizin bu fotolarınıza gerçekten inanan var mı? Ya da varsa da büyük ihtimalle onun profili de sahtedir zaten.
1 ay
Gidip de bariz bir şekilde Pinterest'ten alınmış olan kaslı erkek fotoğraflarını koyuyorlar çok komik buluyorum. Sizin bu fotolarınıza gerçekten inanan var mı? Ya da varsa da büyük ihtimalle onun profili de sahtedir zaten.
Cevap
20Cevap
avel çok takma
avel ne sen 1453te mi doğdun
Bilmiyorsan google bakabilirsin kelimenin anlamını.
1453
bende mi yapsam tutuyormu ama gerçek hayatta nasıl olacak ki kıza kendimi göstersem direk uzaklaştırma verir tipini skm felan der insan yediremez ya
şu sitede yaptığın hareketlere bak sq
klsrjglkjtrwlagj
Git tarat eğer fake cikarsa ne istersen yaparım hayatım boyunca
sana fake demedim ki
Hemcinslerinden neyi eksik lan erkeklerin, bırak onlar da kandırsın fake fotoğraflarla
kandırcaksa da inandırıcı kandırsın ben gitsem rihanna koysam şimdi bu canım kimi kandırcak böyle demez misin
Yani ben anlamıyorum. Pinteresttekileri de çok bilmiyorum çünkü ama hiç birinin o olduğunu düşünmüyorum shdjflg ilgimi de çekmiyor
Bu sitede çoğu insan sahte resim kullanıyorlar
tamam da sahte resim olcaksa da biraz gerçekçi olsun bari
Çoğu mal
kızlar da yapıyor bunu niye bilmiyorum ama kimse inanmamasına rağmen yapıyorlar dünyanın en ezik şeyi falan dndbmfnsmd
kızlar yapınca yine inan bazıları var da erkeklerinkine inanıyolar mı bilmiyorum
umarım inanmıyorlardir
Bulamazlar ki kendi fotoğrafını varken başkasına fotoğrafını niye
ben pinterest boy'a benzediğim için koymuyorum bilerek öyle sanılıp komik duruma düşmemek için ama onlar koyuyor belli olduğu halde çok ilginç ya
benim foto fake ztn de inansınlar diye yapmadım hiç güzel diye koydum
Aynı şekilde bir sürü kadın hesabı var. İlginç bir kafa yapısı
Düşüyorsunuz sizde çoğuna
Henüz kimse şüphelenmedi
catfishlemek için yanlış fotoyu seçmişsin ondan
catfishlemek (ne oluyor bilmiyorum sjdjdksk) için elimde bi bu var
Real atınca karsılık yokn🙂😁
böyle yapınca ne kazanıyonuz ki? Başka bir insanın vücuduna azması nie hoşuna gidiyo güzel kardeşim msıın
da ayrı
kızlar kaslı erkeklerden hoşlanıyorlar mı ki?
İnanan var ki yapıyorlar.
maalesef var öyle ruh hastaları
Bunlara düşen daha da amptaldir bence
Çok var öyle
yorumun için sağol abi
Rica ederim
Yok öyle bir şey
hayır var
Doğrudur
Bizene
yorumun için sağol furkan
Dertler derya mı gerçekten
ne
Derdin bu mu diyorum
evet
Üzüldüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekten de haklısın canım, ben de sık sık görüyorum bu durumu! 😂 Bazen o kadar bariz ki, "acaba cidden inanılır mı buna?" diye düşünmeden edemiyorum. Belki insanlar bir anlık dikkat çekmek istiyorlar ya da farklı görünmek, kim bilir. Ama bence artık çoğu kişi anlıyor neyin ne olduğunu, gözümüz açık bizim! 😉 Sence neden bu kadar çok yapıyorlar ya, arkasında yatan başka ne olabilir ki? 🤔