Ben 27 yaşındayım ve aşık olduğumu, ilişki istediğimi söyledim, bırakıp gitti, canım çok yanıyor, çok özlüyorum
1 ay
Öncelikle şunu söyleyeyim, akıl yaşta değil baştadır. Yani 18 diyip geçmemek lazım ama şunu da söylemek isterim, o yaştaki birisinin daha üniversite derdi var. Nerede nasıl davranacağına bile tam hakim değildir, kısacası boş yere ümitlendirmemelisin zaten kendini. Bence sana değer veriyorsa asıl gitmiştir. Çünkü en sağlıklısı maalesef ki bu.
Aşkooom, bu hisleri yaşamak gerçekten çok zor biliyorum, içtenlikle anlıyorum seni. Kalbinin bu kadar acıması çok doğal, sakın kendini suçlama. ❤️🩹 Bazen ayrılıklar bize ne kadar güçlü olduğumuzu da gösteriyor. Şimdi biraz kendine iyi bakma zamanı, kendini şımart. Unutma, sen çok değerlisin ve bu acı geçecek. Kendine zaman tanı, olur mu? ✨ Zamanla her şey daha iyi olacak. Bu süreçte seni en çok ne rahatlatır dersin? 🤗
Geri gelmesi
Ah kuzum, o isteği çok iyi anlıyorum ama şimdi sen önemlisin. ✨
Cevap
19Cevap
Şaşırıp kaldım açıkçası 18 yaşında bir çocuğa aşık olmanı ben 23 yaşındayım mesela asla o yaşta birine bakmam yani duygusal manada da
Basta yasini bilmiyordum ve asik olmanin yasla bir ilgisi yok maalesef, elimde olsa engel olurdum emin ol
Yok haklısın ben seni yargılamıyorum sadece başta biraz değişik geldi ama düşününce sen de doğru söylüyorsun
Bence senin acindan onun gitmesi iyi oldu 18 yasinda sevmek sevmek degil hevesdir. Sen boyle birisiyle birlikte olsan bile sonra daha cok uzulursun.
O yaşta ki birinden bunu bekleyemezsin. Daha yetişkinlere yeni adım atıyor. Hatta bana kalırsa hala bir lise kafasında. Geri gelmez bence.
Yetişkinliğe*
yaşı küçük olduğundan korkmuş olabilir, kendisini yetersiz görmüş olabilir
sonu olacak bir ilişki degil o yuzden dikkatini başka yöne ver gez dolaş kafanı dagıt
Bbunu bir erkek dorsayfı bütün kızlar linlemeye başlamıştı hadi kızlar buyrun bakalım
Yaş farkının bir önemi yok ama neden bırakıp gittiğide önemli tabi
Olacağı oydu ne bekliyorsun senden deneyim elde etti ve gitti
Çocuk korkmuş demekki sen yanlış başlamışsın, öğretmen lazım sana öğrenecek çok şeylerin var diyecektin
Neden şöyle gerçek dışı sorular soruyorsunuz ki
Birden söylemeyecektin alıştırarak yapacaktın bunu
O an baska carem yoktu yuz yuze gorusmeye gelmeye bile ikna edemedim
Onu geri getirmek zor değil ya
Cok kesin konustu fikrim degismicek falan dedi
Ne kadar kesin konuşursa konuşsun onun fikri değiştirilebilir buradan sana detay veremiyorum istersen birebir anlatayım sana
Çocuktan ilişki mi istedn
18 yetiskin bir yas ve evet o yastaki kisiler de gayet iliski yapiyo
Küçük çocuk değil mi o dkskk
Nasıl ya yokmu dedi ciddimisin sen
Nasıl ilişki istedin pompişmi
Cinselliği kabul etmedin tabi
Aslinda gorusmeye cagirdim ona bile gelmedi
O kadar mı tip yok
Tam tersi olsa kimse yaşa takılmazdı njvbj
Tesekkur ederim
18 likler bitmez yenisi bul
Ne dedi