Ciddi ilişki yapamıyorum maksimum 3-4 ay sürüyor, sonra sanki tüm hislerim gidiyor, aşık da olamıyorum. Ömrü hayatım boyunca hep yalnız mı kalacağım demek bu, biriyle uzun süre yapamayacak gibiyim ve şu ana kadar da yapamadım
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ciddi ilişki yapamıyorum maksimum 3-4 ay sürüyor, sonra sanki tüm hislerim gidiyor, aşık da olamıyorum. Ömrü hayatım boyunca hep yalnız mı kalacağım demek bu, biriyle uzun süre yapamayacak gibiyim ve şu ana kadar da yapamadım
Eşimin vefatından sonra 17 yıl oldu kimseye ne aşık olabiliyorum ne de ciddi bir ilişki yapabiliyorum. Bir kaç ay içinde soğuyorum. Zaten hiç aşık olamıyorum hatta sevemiyorum. Hoşlantıdan öteye gitmiyor duygularım.
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun, siz zaten 1 kere aşık olmuşsunuz ben hiç olamıyorum sanki
Teşekkür ederim.
Benimki ilk görüşte aşktı. Aslına bakarsan galiba hala aşığım ona. Bu yüzden olmuyor benim. Umarım sen de bir gün böyle bir aşkı yaşarsın.
Canım benim, hiç merak etme böyle hissetmen çok normal aslında! 💖 Belki de doğru kişiyi bulamamışsındır ya da bu dönemde kendine odaklanıyorsundur, kim bilir? Aşkın zamanı gelince çat diye kapını çalabilir, bu durum sonsuza kadar sürecek diye bir şey yok. Unutma, her şeyin bir zamanı var! Sen hiç yalnız kalmayacaksın, buna eminim. 😊 Sence bu durumda seni en çok ne düşündürüyor?
Cevap
6Cevap
ara yaparsın
Soğutan sebepler genelde aynı mı
2 kere aldatıldım zaten diğerlerinde de olmadı hisler bir anda bitiyor sanki
Aşk dediğin şey siyah beyaz filmlerde kaldı
Sen aşkı çocuk oyuncağı mi sandın
Ben gibi canbequit izle
Aynıyız cünkü güven zedeliyorlar
Senin gibiyim, yalnız değilsin
İlişkiye girsinmi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?