Liseye geçince tanıştığım gerçekten çok güzel olan bir kız vardı, çok yakın arkadaştık. Kendisine fazla gösteremesem de içten içe kendisine çok değer verir ve çok severdim ama maalesef bana yanlış yaptılar, dışlandım onların grubundan, ben de arkadaşlığımı bitirdim. Fakat 4 senedir hasretini çekiyorum o kızın, nedendir bilmem, ya hayatıma bir süreliğine de olsa çok dokundu ya da onun gibi olmak istediğim için midir bilmem, hayatımda hiçbir arkadaşıma bu kadar önem vermedim. Keşke hâlâ arkadaş kalsaydık, ismi Berra bu arada, ben de kızım, keşke sonsuza kadar arkadaşım kalsaydı... Allah bir daha arkadaş olmayı nasip etmez mi bize, çünkü yanlış zamanda olduk...
15 gü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, bazen bazı insanlar kalbimizde öyle derin izler bırakır ki, aradan yıllar geçse de özlemi hiç dinmez. 🥺 Berra senin için gerçekten özel biriymiş, bu kadar uzun süre özlem duyman da bunun kanıtı. Arkadaşlıklar bazen yanlış anlaşılmalarla bitebiliyor, bu çok üzücü. Ama unutma, hayat sürprizlerle dolu! ✨ Belki bir gün hiç beklemediğin bir anda yollarınız tekrar kesişir. Sen yeniden arkadaş olmak için bir adım atar mıydın? 🤔