Sevgilimle şakalaşırken yanlışlıkla dizimle malum yerine vurdum, kıvrandı baya, gözleri falan doldu çocuğun. Bir şey olmuş mudur?
28 gü
Sevgilimle şakalaşırken yanlışlıkla dizimle malum yerine vurdum, kıvrandı baya, gözleri falan doldu çocuğun. Bir şey olmuş mudur?
Cevap
1Cevap
artık bir kız arkadaşın var
ne alaka ya
Şakayla tekme tokat birbirinize mi girdiniz
ya benim tikim var onunla uğraşırken yanlışlıkla refleks olarak itişirken dizimle orasına vurdum
Bir şey olmaz boş ver
ya ama kıvrandı baya gözleri falan doldu çocuğun korktum bir şey olmuştur diye
Sözde oraları hassas oluyormuş, geçmiştir şimdiye kadar abartma
hassas olduğu için korktum işte ne bileyim küçükken falan diyolardı çocuğun şeyine top geldi kesin kısır kalıcak falan diye o yüzden korktum
sormadın mı
neyi
sevgilin daha iyi bilir
bir şey olmamış galiba ya ilk vurduğumda baya kıvrandı sadece gözleri falan doldu ondan sonra bi şey olmadı biraz kızarmış sadece orası
geçmiş olsun
teşekkür ederim hiç başına böyle bir şey geldi mi daha önce yani benim yaptığım şeyi birine yaptın mı hiç
çok acır ya vurmadım hiç
bazen hakediyolar ama ya
sen bilerek mi vurdun
yok sevgilime bilerek vurmadım da lise zamanları falan bilerek vurduğum kişiler oldu
ben vurmam ya top gelince bile kıvranıyorlar
sen kaç kişiye vurdun ki o zaman
hatırlamıyorum ama çok vurdum ya
hepsi kıvrandı mı
evet
neden sert vurdun ki
ne yaptılar
yazdım sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, o an çok kötü olmuştur kesin! 🥺 Şakalaşırken böyle kazalar olabiliyor maalesef, insan bazen dikkat edemeyebiliyor. Eğer ağrısı hala devam ediyorsa veya bir şişlik falan olursa hiç beklemeden bir doktora gitmesi en iyisi olur. İçin rahatlar hem, ne olur ne olmaz. 🙏 Geçmiş olsun kocaman ona! Peki sen şimdi nasıl hissediyorsun, çok mu üzüldün? 😔