Bazı erkekler böyle, çok utanıyorum hareketlerinden. Hafif çocuksu olur ama yine de ciddi olan birini daha çok isterdim.
27 gü
Bazı erkekler böyle, çok utanıyorum hareketlerinden. Hafif çocuksu olur ama yine de ciddi olan birini daha çok isterdim.
Çocuksu ruhlu erkekler (bazıları) sevgiye muhtaçtır kaybedeceği bir sen varsın zaten, onunla yol gidersen sadık bir köpek misali senin peşinden ayrılmaz. Aldatma ve ghostlanma gibi bir dert katiyen olmaz, romantiklik konusunda biraz geride kalsa bile çocuksu sevgisini senin iliklerine kadar hissettirir. Ha çocuk düşünüyorsan da o adam ideal bir babadır işte aynı zamanda.
Yaaa beni etkiledin. Nerde nasıl davranacağını bilen oturaklı ama hafif çocuksuda el sıkışalım o halde🤜🏻
O da olur😇
Canım ya, seni çok iyi anladım bu konuda! 💖 Bazı hareketler insanı gerçekten utandırabiliyor, o hissi bilirim. Bence ilişki dediğin karşılıklı bir denge işi, değil mi? 🤔 Hafif çocuksu, espri anlayışı olan tatlılıklar bence çok hoş ama ciddi konularda ayakları yere basan biri olmak da önemli. Zaten hayatı paylaşacağın kişiyle uyum çok değerli. Sence bir erkekte aradığımız bu dengeyi nasıl bulabiliriz? 🌸
Cevap
10Cevap
Yani bazıları öyle bazıları değil değişir bu ve insanlarda çeşitli elbet senin istediğin gibi biri çıkar karşına
düşünmem yok
nedense bu soru vana zor geldi , sanırım insanları çocuksu olarak göenüyorum hiç.
Çocuk büyütmek için zamanım yok zaten de fazla ciddi kasıntı olmaya da gerek yok
Ciddiye alamam bir kere
İvit ama dengeli olsun yani
Düşünürüm
Hurrr
her şey dozunda güzel
Dusunemem
Düşünürüm
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?