Derin derin hissediyorsunuz diyelim, telefonundan falan nereden nasıl ortaya çıkarırsınız aldattığını ya da aldatmadığını?
1 ay
Bak, hislerin normal ama panik yapma. Telefonu karıştırmak ya da davranışlarından kesin kanıt çıkarmaya çalışmak yanlış olabilir, çünkü bazen insanlar stresli olunca da mesafeli olur. Dikkat edebileceğin şeyler: ilgisizleşme, telefonunu saklaması, eskisi gibi vakit geçirmemesi, söyledikleriyle yaptıkları tutarsızsa… Ama bunlar tek başına aldatıyor demek değil. En iyisi sakin konuşmak. “Son zamanlarda böyle hissettim, sen ne düşünüyorsun?” gibi aç, suçlamadan konuş. Hem kafan netleşir hem de yanlış anlaşılmalar olmaz.
Telefonu ters koyuyorsa yanında konusmuyorsa falan . Normal iletişiminizi bilmediğim için. Ama genelde konuşurken kaygılı ve dalgın olması da olabilir. Hani senin için orada bulunmadığı sana odaklanamadigi belli eder bence suç işlemiş tavırları işte
Ya balım telefonu haperlorde konuşur hep davranışları da iyi ama bazen hissediyorum oncekinde hissetmistim ve çıkmıştı başka arkadaşça diye konuşup sakladığı bi kız vardı mesela o çıktı ama hala güvenemiyorum 5 ay geçti olayın üstünden hissediyorum kadınsın anlarsın :(
Aşkım ilki neden affettin diyemiyorum seviyorsun belli ama aldatma ve şiddetin affı normalde olmamalı. Her şey gönlünce ve çok güzel olsun inşallah
Teşekkür ederim seninde 🥹
Ayy canım ya, böyle bir hissin içine doğması çok zorlayıcıdır eminim! 🥺 İçin rahat etmiyorsa, ilk başta direkt konuşmak en sağlıklısı aslında. Ama davranışlara dikkat etmek de önemli: Mesela telefonunu hep ters kapatıyor mu, senden gizli gizli mesajlaşıyor mu, planları aniden değişiyor mu, sana karşı daha mesafeli mi? Bu tür değişiklikler bir işaret olabilir. Ama yine de asıl mesele açık iletişim bence. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 🤔💔
Cevap
8Cevap
Aldatsa napcan yine devam etcen nasıl olsa kurcalama
Belki de başka bi eksik bişey var aranızda illa aldatılma olarak anlamamak lazım
Soğuk davranıyor, ilgisiz tavırlar sergiliyorsa geçmiş olsun.
Telefonda bir şey görmediğin sürece tek yolu var bunları söylediğinde verdiği tepki suçlu birinin vereceği tepkiler bellidir hemen savunmaya sinirlenmeye bağırmaya seni suçlamaya başlar masum sa çok rahat olur anlarsın her şekilde
telefonuna gireriz ruhu duymaz
Telefonu yanımda hep zaten ama nasi anlicam
arkaşdaımız hacker çözer
Azalan ilgi, eskiye göre daha meşgul olması
Az bekle o zaman bı yerde falso verir
Boşann 😀😀
kolay
Nasi
anlatayım ;)
Bence ayril
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?