SIM kart iğnesi eşimin çantasındamış?

Dün eşim yanımda çantasında bir şey arıyordu bulamadı, ver ben bakayım dedim çantayı bana verdi, en ön gözünde sim kart iğnesini buldum, sonra büyük kavga ettik, bunun burada ne işi var dedim, o da hatırlamıyorum bilmiyorum dedi, hatta orada olduğunu bile bilmiyordum dedi, ne zaman koyduğumu hatırlamıyorum, ne zamandan beri orada onu da bilmiyorum dedi, sonra yine hatta al sende kalsın sen sakla dedi, verdi bana içime şüphe düştü, acaba dışarıda başka hattı sim kartı var da sürekli evden gittiğinde yanında ben yokken diğer hattını takıyor, o yüzden mi yanında gezdiriyor diye şüphelendim, büyük kavga ettik, sizce normal bir şey mi, kendisi hatırlamıyor ne zaman koyduğunu, hatta orada olduğunu bile hatırlamıyorum bilmiyorum dedi, Kur’an’a el bastı yemin etti, belki de bir senedir orada haberim yok diyor, şüphelenmeli miyim, sizce normal bir şey mi, koymuş unutmuş olabilir mi, ben sık sık e-Devletine de bakıyorum kendi üzerine başka hat yok, başkasının üzerine açmış olabilir mi, bu olay dışında hiçbir şekilde şüpheli bir hareketi de yok

SIM kart iğnesi eşimin çantasındamış?