En yakın arkadaşınla sevgilin ters düşse kimi kaybetmeyi göze alırsın?
Mesela şöyle bir şey:

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer En yakın arkadaşınla sevgilin ters düşse kimi kaybetmeyi göze alırsın?
Mesela şöyle bir şey:

İkisini de dinlerim ama başından “Erkek milleti değil mi? Kesin kankam doğruyu diyordur. Aramıza nifak tohumu sokmaya çalışıyordur.” diye düşünürüm. Kankamsa zaten ispatsız bir şeye inanmayacağımı bilir. Konuşmalarının ss. lerini atar. Ben, kankam dediğim kişileri tanıyorum. Bu hep böyle oldu. İkisini de niye dinlerim? Bakarım, bana atmadığı bir yer var mı? Varsa bir çelişki çıkar zaten. İkisi ayrı konuşur. Konuya bağlı olarak ikisini de silebilirim ama bir yürüme durumu varsa bu saatten sonra ikisini de baş başa bırakır ben aradan çekilirim. Demek ki o kadar düşmüşler. Tencere kapak olurlar. İki kalitesiz insandan kurtulmuş olurum. Neticede beni aldatan onu da aldatır. Sevgilim, bir şeyler konusunda tepemi attırmışsa ve ben de dertleşmek için anlatmışsam kankam da mantıkı mantıklı şeyler diyorsa, beni kendime getirmeye çalışıyorsa ama sevgilimin işine gelmiyorsa (Çünkü insan bazen sevince bir şeyleri göremiyor. Duygusal düşünüyor.) o zaman sevgilime veririm ağzının payını.
🤌
İyice araştırıp ölçer tartarım ama görseldeki durumda kardom yazan kişinin haklı olduğuna adım gibi eminim. Çünkü kadın direkt arkadaşını acilen silip atmamız lazım tarzı konuşuyor. Öncelikle yanlış bir şey yapmayan birisi böyle panikle hareket etmez. Kadın demek ki yanlış bir şeyler yapmış ve paniklemiş. Şahsen ben olsam doğru oluşuma güvenirdim. Kardom yazan kişi ise ister inan ister inanma diyerek tercih hakkı sunuyor. Bu kızı sil at diye zorlamıyor. Gerçek dost, hata yapacak olsan bile nasıl mutluysan öyle yap ama bence yanlış yapıyorsun yine de sen bilirsin der.
İkinci bir konu, kardom yazan kişi neden hainlik etsin ki? Sevgilimden ayrılırsam kardom'un bundan çıkarı ne? Bu arada başkasıyla buluştuğunu görüp video çekmediyse kardomun kafasına edeyim.
Kanka dediğim bir insan var ve onu da kendi kardeşimden neredeyse ayırmam, sözlerine de itimat ederim. Sevgili olmuşsam elbette ona da güvenirim. Güven duyma oranım arkadaşımdan yana daha fazla olsa da ben asla zanla hareket etmem, çok güzel tezgah kurar kimin gerçek söylediğini de anlarım. Böylece yalan söyleyen hayatımdan çıkarılmış olur.
Arkadaşım da sevgilim de önemli benim için. sevgili için arkadaş silen karaktersizlerden değilim çok şükür. ikisini de inlerim. biri illa ki doğruyu söyleyecektir. ona göre değerlendirir karar veririm.
ama neden ters düştükleri önemli. birbirlerini sevmiyorsa zaten konuşmasınlar o zaman kimse kimseyi sevmek zorunda değil.
:D tamam
👍
Canım, çok zor bir durum bu. İki tarafın da senin için değerli olduğunu biliyorum. Böyle anlarda derin bir nefes alıp önce sakinleşmek önemli. Sonra hem sevgilinle hem kankanla ayrı ayrı samimi bir konuşma yapmalısın. Belki de ortada bir yanlış anlaşılma vardır. İç sesin sana doğru yolu gösterecektir. Kendine güven. 💖✨
Cevap
40Cevap
Kankama sanırım cünkü kankamın yalanını yakalamadım. Yalan söyleyecek bir kız değil.
Ama sevgilimede güvemisim sevgilimdir.
😅 aşko öyle olmaz arafta gibisin djf
Fav ex'e güven sonsuz galibamsı djfj
Barışın yaaa
Aman nolmuş be djdj zararsız
10 kere arasın kız, 5 dakika sonrasının garantisi yok aman.. ben takılmazdım böyle bir şeye
He yoo oha :D
İnanırım yavruşum, hayırlısı kimse ve neyse o olsun
Amin bebişim 🩷🥂
Kim doğruyu söylüyorsa ona inanırım. Kankam yalan söylemez ama eşim söyleyebilir🤣 tabii ki kanka inanırım.
Oha Enişteee
Erkek milleti işte 🤣
Hepsi yalancı ksdj
Sıkışınca evet🤣
Kankamla sevgilim neden karşı karşıya geliyor mesela ndcjxnsn
İşte görsel örnek olsundu :D haz etmemişler birbirlerinden
Kankam kazanır sevgilin gidebilir kankan hep yanındadır
Yuh 🤦🏼♀️
Bugüne kadar ilişkilerinden kalan sana ne oldu? Bana hep arkadaşlarım kaldı 😂
Doğru söz 😒
Yazarken bana da haksızım gibi geldi ama maalesef gerçekler 🥲
İkisinide kaybederim umurumda olmaz. Laf taşıyandan da yalan söyleyenden de nefret ederim.
İkisini de dinler araştırır sonra karar veririm
Zor bir durum hakkaten hiç kız kankam olmadı bilemiycem ama hani bir laf vardır ya bir lafa bakarım laf mı diye bir söyleyene bakarım adam mı diye şöyle kanka dediğim insanla sevgilim dediğim insanı bir ölçer tartarim hangisi kararkter bakimindan ağır basarsa tutarlılık açısından olsun bugüne kadar ne kadar dürüst davranmislar olsun onu dinlerim
Kankalarim eniştelerine farklı gözle bakacak kişiler değil.. ama sevgilim de neden yalan söylesin oturup düşünürdüm. Kimseye bu asla bunu yapmaz diyecek kadar güvenmiyorum çünkü insanlar beni hep şaşırtır
Herkes her haltı yapar eline fırsat geçsin de, yanındaki bir anda karşına geçer. Haklısın yani.
Sen de haklısın
Aşkım lakaplı kişi niye bu kadar stres yapmış ki?😂 çocuğu direkt hayatından silmeye çalışıyor, diğerinin üslup daha düzgün ve samimi geldi, bilemedim. Ben aşkım lakaplıyı suçlu buldum
Djfj aşkım lakaplı mı 😅
Güzel oldu djf
Kendim anlayıp görmeden, hissetmeden inanmam ama görselden farklı olarak biriyle iletişimi kesmem gerekiyorsa arkadaşım (karşı cins) olur bu.. Çünkü beni anlayacaktır mutlaka..
Yok canım bir de bizi keseydin
Bayramı beklemeyelim aç aç aç sjfjf
Saygılar annesi, oğlun saçmalarken seni andı. :D bize her gün bayram
Seni kuru iftiralarım şovcu seni 😒
Taraf tutmak lugatımda yok.
Haklı ve haksızı ayırt edebilecek bir idrak seviyesine sahibim evelallah jsjs
Değilsin maşallah sjfjd
Abla küfür yeme kotamı sabahtan beridir babam dolduruyor bir sakatlık çıkmaz dimi asşdalşjsd
😂😂
Bünyen azını kaldırmaz artık senin
Babama bir şey diyemiyorum neyse ki jsjsj
Bana da deme :D döverim
tağam tağam gidiyom jsjs
Allah Allah 🤦🏼♀️
Bir şey yapma 🤦🏼♀️
Ya sabır...
Tiryaki sen bana baksana bi ya yeter
@Təntənõviç sen de dur
Bu sorunun zorluk seviyesi MIT 'e giriş sınavı kadar. Küçük bir farkla kız arkadaşima inanırdım sanırım
Sjsjxjs :D
Erkeklerin arkadaşlığı ile kızlarınki bir olmuyor maalesef o yüzden manitaya inancaz mecbur. "kankam" da yok zaten😒
Kadınların kankaları yalan söylemeye daha yatkın 🙄
Neden karşı karşıya geliyorlar, ne sebepten? Ve sebebin haklısı kim? Ben tescillenmemiş bir şeyde taraf savunmam
Mesela görsel örnek olsun işte
En yakın arkadaşım her zaman arkamı kollar sevgilime tekmeyi atarım
Sonsuz güven 😅
Duruma ve yerine göre derim. Ya haklıysa arkadaşınız. Aşktan dolayı göremiyor olabilirsiniz. Bazende ilişkinizi kıskanabilir o zamanda bunu tespit etmek size düşer. Yönetilen değil yöneten olma tarafı daha baskın olmalı böyle durumlarda.
Kankam olmaz benim dostum olur ve dostum bir şey diyorsa illaki bir doğruluk payı olabilir net araştırır ve kararımı veririm
Güven konusunda gölgeme güvenmiyorken çevremdekilerin de ayni tiplerden olustuğunu baz alarak bu imkansiz
Sevgililerimi arkadaşlarım ile tanıştırma ihtiyacı duymadım bugüne kadar, bundan sonra da duyacağımı sanmıyorum.
Kankam zaten ilk başta uyarımı yaparım ve tarafımı belli ederim artık o kale alır almaz kendisi bilir
Hiçbirine inanmayım en iyisi
İkisine de yallah mı djd
Hangisini daha uzun süre tanıyorum daha iyi tanıyorum yalan söyler mi söylemez mi o önemli olurdu
Hayatımda 4 arkadaşım var onlar bana bir şey diyorsa kesinlikle doğrudur onlara inanırım
Arkadaşlara gözü kapalı güvenilmez, açık da güvenilmez djfj
Ben bu 4 arkadaşıma güvenirim.
Duruma bağlı. Kanıt isterim. Kimin savları doğru ise o kazanır
Kimin ne söyledigine değil ne kanit sunduguna bakarım
Hangisinin menfaati daha fazla ona bakarım önce sonrası belli zaten
Eğer ikisi de kız ise ki kızdan kanka olmuyor sevgilime
😅 Bu nedir yahu? 😂😂 Allah hiç bir erkeği ve kadını böyle bir durumla sınamasın 😋
Kızın söylemi o kadar samimiyetsiz ki, arkadaşıma inanırım bu durumda
Dostum dediğim 2-3 kişi var, onlar diyorsa doğrudur.
Sevgilimi tercih ederim o zaman kesin. Kâlp laf dinlemez..
ikisine de inanmam ani tepki vermem araştırırım
Body sini kız için satan; ocak dışıdır, haindir, prensestir
Kendime inanırım.
Hangisi somut delil sunarsa, ona
Ne kankaya ne de sevgiliye güven kalmamış sjdj
Oh my gosh senin parmakların ne yazıyor oluştur djfj onlar sensiz birer hiç mii (ss alındı)
Kankan ve yengeyi benlen tanıştır sjfj onlara söylemem gereken önemli şeyler var
Ulan ahdjs :D bir işin de düzgün olsun
Çok pis 2 mesaj🙃 öleyim daha iyi
Dimi ya 🤦🏼♀️
Kendin öğreneceksin kral
Öyle mi krool
Değilsen değilsin bize ne
Yardıma ihtiyacın var 🥹
Ne tesadüf ben de seni anlamıyorum
Ben de seni çözemedim ama bu problem mi? No.
En yakın arkadaşıma inanırım ben galiba sjsjsjs
Ah biz safoz kadınlar djfj
İkisine de çat çut, dövüşmeyin derim 😒
Olmaz öyle
Kankamı seçerim 😖
Sevgilime inanırım😌
Helal kız chicko
Tabii, ne sandın. Beyköylüyüm ben😅
Orada bir köy var uzaktaaa 🤪
O köy bizim köyümüz😅
Sevdiğim adam zaten en yakın arkadaşımdır
Arkadaşıma inanırım