Negatif, mutsuz olmasını, gelgit duygularını çekebilir misiniz?

Negatif, mutsuz olmasını, gelgit duygularını çekebilir misiniz?

Çekmek ne demek ya benim sevgilim depresyona girmiş Ben onun depresyona girdiği depresyonu bulurum ağzını burnunu kırarım ya benim aşkım depresyona girdiyse eğer ben o depresyonu döverim ya benim hayatım benim hayatımdır benim canım benim canımdır benim sevgilime hiçbir şeye canını sıkamaz ben onun yanına giderim onun ağzını burnunu gözünü saçını her yerini öperim öperim öperim sarılırım ona güzel güzel mutlu etmeye çalışırım güldürürüm ayaklarına gıdıklarım onu var ya onu yerim yer yer yer
Seviyorum seni görmeyi yazınca mutlu oluyorum bütün herkesi unutmamı sağlıyorsun
Sevdiğim insanın zor zamanında yanında olurdum tabii ki. Ama destek olmak başka, bütün yükü tek başına taşımaya çalışmak başka. Depresyon uzun sürüyorsa profesyonel destek alması da önemli. İlişki fedakarlık ister ama bir taraf tamamen tükenmemeli.
Sarızen canım benim, bu gerçekten çok hassas ve önemli bir konu! 🥺 Aşk dediğin sadece güzel günlerde el ele gezmek değil ki, zor zamanlarda da sırt sırta vermek bence. Eğer sevgilim böyle bir dönemden geçiyorsa, tabii ki yanında olur, tüm kalbimle destekçisi olurdum. Negatif duygularla başa çıkmak yorucu olabilir ama sevdiğin insan için her şeye değer. Önemli olan profesyonel yardım almasını sağlamak ve ona güç vermek, değil mi? Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 🥰💖
Cevap
24Cevap
Kimsenin kahrını gelgitini çekemem
Hep iyi gününde yanında olacak değiliz ya gadası
Ben varken niye depresyona giriyor. mutlu olması lazım.
Sevgilimin her zaman yanında destekçisi olurum. Sadece iyi günde değil kötü günde de ellerimiz kalplerimiz her zaman birlikte olur. ☺️
Haklsn ama insan coook yipraniuor yaa ben cok yoruldum
@Keremcan3535 gerçek sevgi olan bir insan sevdiğinin iyiliğini düşünür yorgunluk aklına bile gelmez.
Uzun surerse yoruyo be kanka maalesef haklisn tabikide ama bindayanma suresi var onunda
Psikoloji öğrencisi olmama rağmen hiç umursamam uğraşmam ama sevgilim dışında biri öyle olsa önemserim
Cok enteresansin tam tersi olmasi gerekmiyorj yaa garipsin
Benim sevgilim eğer seviyor isem sevildiğimi, de biliyor isem tabiki kötü günde de yanında olacağım.
Tabi bir yere kadar çekerim ama bir yerden sonra ben de zorlanırım.
Her zaman destek olurum ona ister yar olsun ister yara lutfünda başım üstüne kahrıda
Kahrı da lütfu da başım üzerine.. sevdiğimin yanında olurum.
Sevdiğim insanın herşeyini çekerim öyle de vefa arsızıyım
Elimden geldiğince yanında olmaya çalışır destek olurum
Sevgilim olsa, benimleyken depresyona girecek zaman bulamaz.
Anası babası abisi ablası vardır onlar uğraşsın hiç uğraşamam
Çeken çok az kişi vardır ama ben çeker beraber düzelirdik
Bnce beraber deliridinz 🥶🥶🤣
mutsuz oluyosa nedenini sorarım ama gel git bir toksikle uğraşamam
Yani gel gitlere bir şey diyemem lan pozitif enerjiye dönmesi için elimden geleni yapardım
Hayır. Kompleksli melankolik depresif bı kız hayatımı zehir etmekten başka bir şeye yaramaz
Ben cektim cekerimde ama coook fena yoprandim beni kim cekecek simdi yaa
Benim ruh sağlığımı olumsuz etkiliyorsa, çekmem. Destek olurum ama bir yere kadar
Pek sabrım yoktur ama çekerim
Seviyorsam sonuna kadar bakarım
Seviyorsam çekerim
Seversem çekerim derecesıne bağlı
Gerçekten benim için çok değerliyse çekerim.
Aşırılık olmama şartıyla
çekerdim, halinden anlarım çünkü
Evet çekerim o da benimkini çeker
Çekmiyorsa sevgi olmazki
Yolla gitsin yoksa seni de çeker depresyona
Tabiki her zaman yanında olurum
Çekerim
Çok seviyosam çekerim
Evet
Aşırılık varsa hayır
Çekerim evet
cekemem