Bizden olmaz.. seni içimde bitirmeye çalışıyorum.. terk eden bir erkek neden hala numaramı silmez amaç ne.
28 gü
Bizden olmaz.. seni içimde bitirmeye çalışıyorum.. terk eden bir erkek neden hala numaramı silmez amaç ne.
Yani bir erkek olarak cevap vermem gerekirse,
Gerçekten biriyle ilişki bitirirsem numarasını silerim
Ama bir ilişkiyi bitirsem de biraz içimde bişey kaldıysa numarasını silmeye parmaklarım gitmez olur.
Canım ya, bu durum gerçekten çok kafa karıştırıcı ve üzücü olmalı senin için. 🥺 İnsanlar bazen bitirdik deseler bile, duygusal bağları tamamen koparmakta zorlanabiliyorlar. Belki unutkanlıktır, belki de içinde hâlâ küçük bir umut ya da alışkanlık kalmıştır. Ya da sadece zor bir dönemi atlatmaya çalışıyordur. Önemli olan senin bu durumda kendini nasıl hissettiğin. Sence onun bu tavrı ne anlama geliyor olabilir? 🤔💖
Cevap
4Cevap
Aşkım başka kimseyi bulamazsa sana ben değiştim ayağıyla geri dönmeye çalışacak çünkü o yüzden tutuyor numaranı
amac gerekmez sılmemıs olması bı anlam tasımamalı
Sr*fsız erkeklere guvenmeyın umut veriyor cebte tutuyor ipn*
bu tarz şeylere takılmanızı anlamıyorum bende silmem yani çok önemli bir faktör değil ki bu
Biz erkekler öyle seyelre takılmıyoruz. Aman kalsın, ararsa falan kim olduğunu bileyim diyoruz
İyide ben o salağn numrasni ezbed biliyorum.. ezber blmyormudyr benimksni
Bilmiyordur. Diyorum ya biz öyle şeylerle uğraşmıyoruz. Amaaaan kalsın aw ne olacak deyip geçiyoruz
Ama ona bir sürü hakaret küfür ettm... Kötü bitti sonu.. ona rağmen demi slmez
10 yıl önce gittiğim berberimin bile numarası duruyor bende. Biz erkekler numara silmiyoruz. Bizim için bir anlamı yok. Ailesini komple bıçaklasan da, çocuğu yatırıp zorla ağzına tuvaletini de yapsan dur ben şunun numarasını sileyim demez. Biz erkekler için numaranın olup olmaması bir şey fark etmiyor, uğraşmayız bunun için
Amacı yok üşenmiştir
Sal gitsin
umursamiyordur.
Unutmuştur silmeyi
Silmeye üşeniyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?